fredag 13 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Vita Hästen - Bik Karlskoga

Matchtips: X.
En mycket svårtippad match. Vita Hästen föll visserligen nu senast i Örnsköldsvik, men är trots allt obesegrade under ordinarie speltid i sex av de sju senaste matcherna. Topplaget Bik Karlskoga blir ett rejält kraftprov. Bik har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och gjort en mycket bättre säsong än östgötarna hittills. Värmlänningarna har dessutom besegrat Vita Hästen den här säsongen. Norrköpingsgänget vann dock när lagen möttes senast och hemmaplansfördelen väger tungt. Tipset är att Vita Hästen får med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Björklöven - Timrå

Matchtips: 2.
Prestigematch i T3 Center. Björklöven har haft det tungt på sistone. Fem nederlag på de sex senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Timrå (två förluster på tre bataljer) har inte heller rosat marknaden den senaste tiden. Umeå-gänget har besegrat Tik den här säsongen, men medelpadingarna vann när lagen möttes senast och har ett bättre lag. Tipset är att Timrå drar det längsta strået, trots att laget inte direkt är något höjdargäng i bortaplanssammanhang. Mycket tack vare Tik:s offensiva spetskompetens.

***

Södertälje - Almtuna

Matchtips: 1.
Södertälje har ett riktigt bra läge i kväll. Fyra vinster på de sex senaste matcherna är ett bra facit. Almtuna är dessutom på nedgång i och med hemmaförlusten mot AIK. Ais har å andra sidan vunnit två av de tre senaste matcherna och ska på intet sätt räknas bort. SSK har emellertid 2-0 i inbördes möten och Almtuna är ett ytterst mediokert bortalag. Tipset är att Södertälje styr upp det här. Delvis tack vare lagets målvaktsspelet.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

3 kommentarer:

Skicka en kommentar