onsdag 18 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens AllEttan Södra-matcher


Vimmerby - Nybro

Matchtips: 1.
En mycket oviss match. Vimmerby är illa ute efter endast fem poäng på sju AllEttan-matcher. Nybro blir en tuff utmaning. Vikings hemmabetvingade Lindlöven nu senast och 14 pinnar på sju bataljer är ett mycket bra facit. Lägg därtill att Nybro har 2-0 i inbördes möten. Känslan är dock att VH - som har gjort förändringar i båset - studsar tillbaka i kväll inför hemmapubliken.

***

Skövde - Kumla

Matchtips: 1.
Skövde är formstarka. Tre vinster i följd talar sitt tydliga språk. SIK är utan tvivel favoriter i kväll. Kumla har bara tagit två poäng på sju matcher och är seriejumbo. Det står 1-1 i inbördes möten den här säsongen och Skövde vann när lagen i Billingehov. Hemmaplansfördelen väger tungt och tipset utgörs av att skaraborgarna håvar in full pott.

***

Borlänge - Mariestad

Matchtips: 1.
Borlänge har oerhört mycket att jobba på efter tre raka nederlag. Mariestad - som har varit bra på sistone - blir ett kraftprov. Nio poäng på de fyra senaste matcherna imponerar. BHF har dock i grunden ett bättre lag och kan ståta med 2-0 i inbördes möten den här säsongen. Tipset utgörs av att masarna studsar tillbaka genom att inkassera tre pinnar.

***

Lindlöven - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 2.
Lindlöven har haft det tufft på sistone. Fyra nederlag på de fem senaste matcherna är bedrövligt. Kallinge/Ronneby - som har åkt på tre förluster i följd - är också formsvaga. Krif har ett bättre lag och mer spetskompetens. Känslan är att Blekinge-gänget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Troja/Ljungby - Kristianstad

Matchtips: X.
Tungviktsmöte i Ljungby Arena. Båda lagen är obesegrade och kan ståta med sju vinster i följd. Troja/Ljungby är hemmastarka, men Kristianstad är bortastarka och det är upplagt för en riktig rysare i kväll. Troja har 2-0 i inbördes möten, men känslan är att KIK får med sig minst en poäng i den här sammandrabbningen. Mycket tack vare lagets vassa målvaktsspelet.

Vill du vinna stort? Testa Sir Jackpot!

För dig som jagar jackpots. Just nu får nya kunder 150 free spins och 10 000 kr bonus hos Sir Jackpot.

Klicka här för att hämta dina free spins hos Sir Jackpot!

4 kommentarer:

Anonym sa...

2
1
1
1
2

Lejonet sa...

3-2 till Kristianstad.

Anonym sa...

Nybro vinner detta.

Anonym sa...

Troja vinner 3-1😃

Skicka en kommentar