fredag 6 januari 2017

Dragskott.nu tippar kvällens AllEttan Södra-matcher


Kristianstad - Kumla

Matchtips: 1.
En tämligen enkeltippad match. Kristianstad har inlett AllEttan med tre vinster i följd och allt talar för en utökad segersvit. KIK är bättre än Kumla - som har åkt på tre raka nederlag - på alla fronter. Skåningarna är dessutom grymt hemmastarka. Kristianstad lär vinna med minst två måls marginal.

***

Kallinge/Ronneby - Skövde

Matchtips: 1.
En match där Kallinge/Ronneby är favoriter. Krif har förvisso förlorat två av tre matcher, men är på rätt väg i och med bortasegern mot Kumla nu senast. Skövde är en lurig motståndare. SIK har också två förluster på tre bataljer, men är på gång till följd av hemmavinsten mot Borlänge. Kallinge/Ronneby har dock ett bättre lag och hemmaplansfördelen väger tungt. Känslan är att Blekinge-gänget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Borlänge - Vimmerby

Matchtips: X.
Kvällens mest svårtippade sammandrabbning. Borlänge - som inlett AllEttan med tre poäng på lika många matcher - har mycket att jobba på. Vimmerby har visserligen också bara tagit tre pinnar, men är på uppgång i och med onsdagens hemmavinst mot Lindlöven. VH har ett bättre lag än BHF, men masarnas hemmaplansfördel betyder mycket. Tipset utgörs av att Borlänge får med sig minst en poäng från den här bataljen.

***

Lindlöven - Troja/Ljungby

Matchtips: 2.
Det råder inga tvivel om att Troja/Ljungby är stora favoriter i kväll. Troja har inlett AllEttan med idel vinster och kan ståta med ett bättre lag än Lindlöven på alla fronter. Lindesbergsgänget ska dock inte räknas bort helt och hållet. Fem poäng på tre matcher är ett relativt bra facit och Lindlöven har en stark defensiv. Tipset är dock att bortastarka Troja blir för svåra. Delvis med tanke på smålänningarnas offensiva spetskompetens.

***

Mariestad - Nybro

Matchtips: 1.
Mariestad jagar revansch efter två nederlag i följd. Nybro blir ett kraftprov. Vikings är obesegrade under ordinarie speltid i AllEttan och sju poäng på tre bataljer imponerar. Det är upplagt för en riktig rysare i Katrinhallen. Känslan är att Mariestad drar det längsta strået. Delvis med tanke på hemmaplansfördelen.

Spelbolaget dubblar din insättning upp till 2 000 kr

Sätt in 2 000 kronor, få 4 000 kronor att spela för hos spelbolaget 10Bet.

Klicka här för att hämta bonusen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
2
2
X

Anonym sa...

3-0 till Kristianstad.

Danne sa...

Bör bli en enkel seger för Troja/Ljungby.

Unknown sa...

Borlänge - Vimmerby 1-3

Anonym sa...

Vimmerby vinner lätt !
Skövde vinner lätt !

Adam sa...

1

1

X

2

2

Skicka en kommentar