lördag 5 november 2016

Vita Hästen-bekantingen är besviken: "Jag förstår inte riktigt vad han menar med det där"

Örebro-talangen Daniel Marmenlind - som har varit utlånad till Vita Hästen tidigare under säsongen - har ingen som helst förståelse för Hästen-sportchefen Niklas Czarneckis motivering till att det inte blir någon fortsättning i östgötalaget.

Czarnecki motiverar beslutet att ta in Pontus Sjögren med att Vita Hästen behöver få in mer rutin och att det har vilat ett alldeles för tungt ansvar på de orutinerade målvakterna i ett läge där tabellsituationen är tuff.

Daniel Marmenlind om ovanstående.
- Det är väl vad han tycker. Men han har inte frågat vad vi känner så det är väl bara vad han tror. Eller om det är en ursäkt. Jag tycker själv om att spela under press... nej, jag förstår inte riktigt vad han menar med det där, säger 18-åringen till Nerikes Allehanda.

Marmenlind om det faktum att Vita Hästens största problem har varit offensiven.
- Precis... nej, jag vet inte. Så värvar de en målvakt. Vad vill de att vi ska göra? Lägga flippmackor? Det känns nästan lite komiskt, säger målvaktstalangen och skrattar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Byt ut sportchefen om den motiveringen stämmer!!!!!!!!!

Anonym sa...

Kan ju bero på att man bara får 16 skott på sig under en hel match när man släppt in 2 mål på de första 4 mln och motståndarna kan köra igelkott resten av matchen.
Va glad att du fick prova på lite vuxenhockey istället för att tjuta i media...

Anonym sa...

Killen är ung och hans uttalande är ganska omoget. Spelare som tjuter ut i media är oftast de som inte klarat av att hantera sin egen situation och roll. Man upplever sig orättvist behandlad och söker sympati av en ensidig gråthistoria till media.

Skicka en kommentar