tisdag 1 november 2016

Piteå kritiseras: "Måste ha respekt för motståndarna och det tror jag inte de har"

Två motståndarspelare har åkt på hjärnskakningar på kort tid i matcher mot Piteå.

Dels Nils Bergström (Östersund) och nu senast Emil Carstedt (Brunflo).

Brunflo-tränaren Lars Gunnarsson tycker att PHC saknar respekt för motståndarna.
- Det händer så mycket kring Piteå tycker jag. De spelar tufft och det ska man göra, jag har full respekt för Piteå och den hockey de spelar, men man måste ha respekt för motståndarna och det tror jag inte de har, säger han till LT.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Piteå spelar grishockey. Totalt utan respekt. En samling vedhuggare. Vi kommer knappast att få se repriser på tacklingarna för de har "försvunnit"

Åsa sa...

Tror att Piteå Hockey som förening behöver fundera på vilka värderingar man har i klubben och om de som representerar klubben lever upp till dem. Om det är så att man tycker det är okej att vinna matcher genom att knocka motståndarna av isen med tacklingar som ger hjärnskakningar, kanske man ska ta sig en funderare på om man befinner sig i rätt sport överhuvudtaget.

Hur man som förening kan stå bakom sin tränare (som i direktsänd TV) tycker att en tackling som skickar en motståndare av isen i ambulans är en bra tackling, ja, det säger en hel del om Piteå Hockey.

Anonym sa...

Nu blev det ytterligare en huvudskada i matchen piteå-öik.Ännu en huvudtackling från en piteåspelare på Sebastian Fakt. Detta är ett ledarproblem när man inte tar tag i problemet. Piteå spelar tyvärr grishockey med en massa fula tricks.

gurra sa...

oj domaren hade tydligen rätt att det inte var nån huvudtacklin från piteå spelaren, för Sebastian spelar idag??? vilka sitter i disciplinnämnden tro......

Skicka en kommentar