måndag 14 november 2016

Dragskott.nu utser veckans lag i HockeyAllsvenskan


Målvakt

Mattias Pettersson, Mora
Räddningsprocent: 100.
Mora har det väldigt bra ställt på målvaktsfronten. Mattias Pettersson - som höll nollan när MIK hemmabetvingade Västerås - utgör en av de stabila burväktarna.

***

Backar

Kevin Gagné, Mora
Mål: 1. Assist: 0.
Den AHL-meriterade backen fortsätter att vara en viktig pjäs för Mora över hela rinken. Mäktade med det matchvinnande målet mot Västervik.

Jacob Cederholm, Pantern
Mål: 0. Assist: 1.
En av förgrundsfigurerna när Pantern inkasserade en komfortabel bortavinst mot Almtuna. Lånet från HV71 har varit en av lagets viktigaste backar den här säsongen.

***

Forwards

Carl Persson, Bik Karlskoga
Mål: 2. Assist: 3.
Bik Karlskoga ångar på i serietoppen och den offensiva succén fortsätter för Carl Persson, som var något av en doldis inför säsongen. Fem poäng på två matcher den senaste veckan imponerar. Lägg därtill att båda målen var matchavgörande.

Victor Ejdsell, Bik Karlskoga
Mål: 1. Assist: 3.
Beträffande glödheta Bik Karlskoga-forwards. Victor Ejdsell - tillika ytterligare en spelare som hade en viss "doldiskaraktär" så sent som inför säsongen - fortsätter att vara en enormt stark offensiv kraft i Karlskoga-lägret.

Patrik Karlkvist, Modo
Mål: 2. Assist: 3.
Modo har en väldigt framgångsrik vecka bakom sig. Patrik Karlkvist - som är HockeyAllsvenskans poängkung - har stor del i framgångarna med sin solida offensiv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar