söndag 13 november 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


HC Dalen - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 2.
En mycket viktig sammandrabbning i AllEttan-jakten. HC Dalen har förlorat tre matcher i följd. Kallinge/Ronneby blir en tuff uppgift. Krif har två segrar på de tre senaste matcherna och kapaciteten är mycket hög. Blekinge-gänget vann dessutom det senaste mötet lagen emellan tämligen enkelt. Tipset är att Kallinge/Ronneby vinner igen, trots att laget har haft det tungt på bortaplan.

***

Halmstad - Helsingborg

Matchtips: 2.
Helsingborg jagar revansch efter hemmaförlusten mot Kristianstad. Mycket talar för att HHC lyckas med det. Skåningarna har varit oerhört starka rent helhetsmässigt de senaste veckorna och har ett bättre lag. Halmstad vann å andra sidan det senaste mötet lagen emellan och ska inte räknas bort. Hammers är emellertid ett bedrövligt hemmalag och formen är svag (fyra raka förluster). Tipset är att Helsingborg håvar in tre poäng.

***

Hanhals - Kristianstad

Matchtips: 2.
Kristianstad är enormt stora favoriter i dag. Serieledarna har bara förlorat en enda match hittills och Hanhals har varit ojämna på sistone. KIK har ett bättre lag på alla fronter och vann det senaste mötet lagen emellan. Bortastarka Kristianstad lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Tyringe - Tranås

Matchtips: X.
En väldigt oviss match. Tyringe har gjort det väldigt bra på sistone. Tio poäng på fem matcher talar sitt tydliga språk. Tranås kan stoltsera med tre vinster i följd och blir ett riktigt kraftprov. Taif vann det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre lag. Smålänningarna är dock ett halvdant bortalag och Tyringes hemmaplansfördel betyder mycket. Tipset är att Skåne-laget får med sig minst en poäng från dagens match.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar