lördag 19 november 2016

Dragskott.nu tippar lördagens SHL-matcher


Rögle - Färjestad

Matchtips: 2.
Rögle har hamnat i en formsvacka. Fyra nederlag i följd talar sitt tydliga språk. Färjestad är tämligen stora favoriter i dag, två nederlag i rad till trots. FBK har ett mycket bättre lag och är väldigt bortastarka. Lägg därtill att RBK är bedrövliga i hemmaplanssammanhang. Färjestad lär vinna redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare det defensiva övertaget.

***

Malmö - Djurgården

Matchtips: 1.
Malmö jagar revansch efter två torskar på tre matcher. Redhawks har ett riktigt bra läge i dag. Det skiljer hela 19 poäng mellan lagen och Djurgården har varit väldigt ojämna på sistone. Lägg därtill att Malmö vann när lagen möttes i Stockholm och är hemmastarka. Enormt bortasvaga Dif lär inte få med sig en enda pinne från den här tillställningen.

***

Frölunda - HV71

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i toppstriden. Frölunda kan stoltsera med fyra vinster på de fem senaste matcherna. HV71 har vunnit två av de tre senaste matcherna och är ett hyfsat bortalag. Göteborgarna är dock seriens vassaste hemmalag och har ett bättre lag i allmänhet. Tipset är att västkustgänget inkasserar tre pinnar.

***

Luleå - Örebro

Matchtips: 1.
Det är inget snack om att Luleå ska betraktas som favoriter i dag. LHF har håvat in två trepoängare i följd och det spelmässiga har dessutom varit bra. Örebro ska dock på intet sätt räknas bort. ÖHK är på gång i och med hemmavinsten mot Djurgården och vann det senaste mötet lagen emellan. Luleå var emellertid kraftigt spelförande i den matchen och har ett bättre lag. Tipset utgörs av att LHF inkasserar tre poäng inför hemmapubliken.

***

Växjö - Skellefteå

Matchtips: 2.
En mycket oviss match. Växjö gjorde det oerhört bra som hemmabetvingade svårspelade Malmö i torsdags. Skellefteå blir en tuff utmaning. SKE vann dels när lagen möttes senast och är på gång (tre vinster på fyra matcher). Skellefteå är visserligen ett halvdant bortalag, men har en bättre defensiv än Lakers och känslan är att västerbottningarna drar det längsta strået även den här gången.

***

Karlskrona - Leksand

Matchtips: 1.
Lördagens dubbelmöte. Karlskrona är stora favoriter. KHK har 2-0 i inbördes möten och ett betydligt bättre lag. Blekinge-gänget är dessutom hemmastarka. Lägg därtill att Leksand är SHL:s sämsta bortalag. Allt annat än tre Karlskrona-poäng vore mycket oväntat.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Leksand gjorde en bra match hemma?
Sorry Leksandssupportrar. KHK gjorde en skitmatch igen. Ändå vann inte Leksand.
Matchstraffet är märkligt. Verkligen.
Crosscheckingen i ansiktet på Karlskronabacken, tidigare, gav ej utvisning. Också märkligt.
Precis som när Bergström åker ut för att ha blivit ihopknycklad och attackerad liggande. När han gav igen. Åtminstone båda...ut.
Nä, domarna igår gjorde ingen bra reklam för det gebitet. Faktiskt.
KHKs forwards måste upp i fart. Intensitet. Jävlar anamma. Vilja. Offer. Jävelskap. Passingstempo. Skridskoåkning. Och en del annat.
Runt egen kasse, skitbra.
Det är svårt att göra mål på KHK. Jönsson! Ruggig igen.
Forwards. Skärpning!!!

Anonym sa...

Karlskrona har på 10 bortamatcher släppt in 15 mål.
Det är grymt bra!

Anonym sa...

Karlskrona hade fler öppna, klara målchanser än Leksand igår.
Trots att de gör en skitmatch framåt och det var på bortais.

Anonym sa...

X
X
2
1
1
1

Cooper sa...

Luleå vinner med 1 mål.

Anonym sa...

Okey, vi ska ge Leksand en chans till. 2 raka förluster mot KHK ? nejdå, finns inte på kartan, eller ?
KHK-Leksand X2 (kanon odds)
2.35 x 3000 ger 7050 kr ! Idag vänder vi skutan.

Anonym sa...

Karlskrona var usla.
Leksand är ett uselt lag.
Domarna...tjaa..de var inte bra.
Kvaliten på det de kallar SHL...är utan överdrift...sådär.
Där åker spelare runt på arbete för 200 000(?) i månaden? Pinsamt för fan.
Seriöst? Hade vanligt folk skött sitt jobb så illa...

Skicka en kommentar