lördag 12 november 2016

Dragskott.nu tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan


Almtuna - Pantern

Matchtips: 1.
Almtuna har haft det tungt på sistone. Tre förluster på fyra matcher talar sitt tydliga språk. Mycket talar dock för en seger i dag. Pantern har åkt på två förluster i följd. IKP har "överpresterat" den här säsongen och Ais har ett bättre lag. Lägg därtill att Almtuna är ett riktigt bra hemmalag. Tipset är att Uppsala-gänget håvar in tre poäng inför hemmapubliken och därmed tar revansch för förlusten i den senaste matchen mot Malmö-gänget.

***

Oskarshamn - Timrå

Matchtips: X.
Oskarshamn jagar revansch efter hemmaförlusten mot Bik Karlskoga. IKO har tagit poäng i tre av de fyra senaste matcherna och har ett bra läge i dagens batalj. Timrå blir ett kraftprov. Tik har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och gjort en mycket bättre säsong än Oskarshamn så här långt. Medelpadingarna vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Timrå är dock bortasvaga och IKO får betraktas som ett bra hemmalag. Tipset är att smålänningarna får med sig minst en pinne från den här sammandrabbningen.

***

Mora - Västerås

Matchtips: 1.
Mora jagar lagets fjärde vinst i följd. Möjligheterna är mycket goda. MIK har ett bättre lag än Västerås och är mycket hemmastarka. VIK ska dock på intet sätt räknas bort. Sex poäng på de tre senaste matcherna är ett bra facit och har gjort mycket bra i allmänhet en längre tid. Mora vann dock när lagen möttes senast och tipset utgörs av att masarna vinner igen. Delvis tack vare lagets offensiva övertag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

dagens fin lir med bravur hittar vi i Mora.Mora all in ?
Nä nä, VIK hockey all in....
Mora-Västerås ML 2
2.75 x 1000 ger 2750kr enkelt....Tjoflöjt !

elbarud sa...

Jag är så trött på ni skriver det andra laget är bättre då ni utgår från pappret eller som ni skriver att pantern har överpresterat. Den har spelats 1/3 del av serien och pantern ligger tvåa i statistiken på förlorade matcher och det ända ni skriver, bättre trupp, på väg ner efter dom spelat bästa matchen förlorat på straffar mot Timrå som dom klart skulle vunnit, överpresterat. Skärp er, AIK, modo, är inte bättre än något annat lag och pantern har absolut inte överpresterat, dom skulle haft 6 poäng till egentligen då dom varit i ledning i 3 perioden och tappat poäng dom sista 3 min..

Unknown sa...

härligt dragskott fortsätt tippa emot pantern jag blir miljonär på dina tips .-)

Skicka en kommentar