onsdag 16 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Hockeyettan Södra


Helsingborg - Hanhals

Matchtips: 1.
Det är inget snack om att Helsingborg är favoriter i kväll, trots att HHC - oväntat nog - förlorade nu senast mot Halmstad. Skåningarna är hemmastarka och Hanhals är bortasvaga. Lägg därtill att Helsingborg har gjort en mycket bättre säsong än Hanhals hittills. Kungsbacka-gänget har dessutom förlorat två av de tre senaste matcherna och Helsingborg vann det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att skåningarna vinner redan under ordinarie speltid.

***

Kallinge/Ronneby - Halmstad

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Kallinge/Ronneby i AllEttan-jakten. Krif har håvat in två vinster i följd mot bra motstånd och är favoriter i kväll. Halmstad vann visserligen nu senast, men har förlorat fyra av de fem senaste matcherna. Kallinge/Ronneby vann dessutom det senaste mötet lagen emellan och är ett bra hemmalag. Bortasvaga Hammers lär inte få med sig någon poäng från den här sammandrabbningen.

***

Vimmerby - HC Dalen

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i AllEttan-striden. Vimmerby är illa ute efter fem nederlag på de sex senaste matcherna. HC Dalen (fyra nederlag i följd) har också haft det tungt på sistone. Jönköpingsgänget vann visserligen när lagen möttes senast, men är bortastarka och VH får ses som ett rätt så bra hemmalag. Tipset är att Vimmerby drar det längsta strået.

***

Troja/Ljungby - Nybro

Matchtips: 1.
Smålandsderby i Ljungby Arena. En svårtippad match. Troja/Ljungby är favoriter. Pelle Svenssons gäng har vunnit tolv av 14 matcher och är hemmastarka. Nybro har vunnit två av de tre senaste matcherna och är på god väg mot AllEttan. Lägg därtill att Vikings är bortastarka. Troja vann dock när lagen möttes senast och har ett bättre lag. Tipset utgörs av att Troja/Ljungby inkasserar full pott.

***

Varberg - Tranås

Matchtips: 2.
Tranås är stora favoriter i kväll. Taif kan stoltsera med fyra vinster i följd och Varberg har fyra raka torskar. Tranås vann dessutom när lagen möttes senast och Varberg är seriens sämsta hemmalag. Taif är betydligt starkare sett till samtliga lagdelar och lär ta tre pinnar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
1
1
2

Kriffekrif sa...

3-1 till KRIF.

Anonym sa...

Enkel seger för Troja.

Anonym sa...

Vimmerby joggar.

Skicka en kommentar