fredag 4 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Björklöven - AIK

Matchtips: 2.
En tämligen oviss sammandrabbning. Björklöven har gjort det oerhört bra på sistone. Fyra segrar på fem matcher talar sitt tydliga språk. AIK har varit en negativ överraskning hittills och två nederlag på de tre senaste matcherna är svagt. Gnaget vann emellertid det senaste mötet lagen emellan och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att stockholmarna - bortasvagheten till trots - styr upp det här.

***

Bik Karlskoga - Pantern

Matchtips: 1.
Det här är en match som Bik Karlskoga ska vinna. Bik föll förvisso nu senast, men har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Värmlänningarna är dessutom mycket hemmastarka. Pantern vann visserligen det senaste mötet lagen emellan och formen är god (tre segrar i följd), men IKP har "överpresterat" och lär tappa mark i tabellen i det långa loppet. Defensivt starka Bik Karlskoga lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Vita Hästen - Tingsryd

Matchtips: 2.
En match där Tingsryd är favoriter. Det skiljer hela 16 poäng mellan lagen och Taif är ett väldigt bra bortalag. Tingsryd föll visserligen nu senast hemma mot Björklöven, men kan ståta med fyra segrar på de fem senaste matcherna och Vita Hästen är formsvaga (fyra nederlag i följd). Taif vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Östgötarna har stora offensiva brister och tipset utgörs av att Tingsryd håvar in full pott.

***

Almtuna - Mora

Matchtips: X.
Kvällens mest ovissa tillställning. Almtuna är oerhört formstarka. Fem segrar på sex matcher är fenomenalt. Mora blir ett kraftprov. MIK har vunnit två av de tre senaste matcherna och är uppe på samma poängskörd som Ais. Uppsala-gänget vann dock det senaste mötet lagen emellan och är väldigt hemmastarka. Mora har har dessutom haft det tungt i bortaplanssammanhang. Tipset är trots allt att MIK får med sig minst en pinne från den här matchen.

***

Västervik - Södertälje

Matchtips: 1.
Nykomlingarna drabbar samman. Västervik är favoriter - trots att laget har fem nederlag i följd. VIK har gjort en betydligt bättre säsong än Södertälje hittills och är ett bra hemmalag. Västervik vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. SSK har dock ett ganska bra läge. Södertälje gjorde det väldigt bra som bortabesegrade AIK nu senast och kapaciteten är relativt hög. Tipset är dock att VIK blir för svåra i kväll. Delvis med tanke på SSK:s defensiva brister.

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
X
X
2

Lövare sa...

6-2 till Löven :-)

Anonym sa...

X
X
X
1
1

Anonym sa...

Haha alltså du hatar verkligen löven ;)

Anonym sa...

Björklöven - AIK

I mina ögon finns det absolut inget som talar för att AIK ens kommer att ta poäng i kväll och definitivt inte vinna. Men hockey är hockey och allt kan hända.

Med det sagt så har Löven vunnit dom senaste fyra hemma matcherna och AIK`s borta för hela säsongen är: 7 1 1 5 14:20 (-6) 5

Det är nog bara domaren som kan hjälpa AIK att vinna i kväll. .)

kaLLe aNKa

Anonym sa...

Två spel idag. Nu är det dags för Almtuna att tappa poäng och sen lirar vi emot Waltin, sorry.
Almtuna-Mora X2
Västervik-SSK ML 1
2.77 x 1000 ger enkla 2770 spänn! vad kan gå fel här ?!
kalla e snyggast...

Skicka en kommentar