onsdag 2 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Hockeyettan Södra


Troja/Ljungby - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 1.
En mycket svårtippad batalj. Troja/Ljungby har varit ojämna på sistone och bortaförlusten nu senast mot Helsingborg var mycket oväntad. Kallinge/Ronneby är på stark uppgång till följd av hemmavinsten mot namnkunniga Vimmerby och lär stå emot bra i kväll. Troja vann dock det senaste mötet lagen emellan och Krif är bortasvaga. Tipset utgörs av att smålänningarna - som har snittat två poäng per match på hemmaplan - inkasserar tre pinnar.

***

Nybro - Helsingborg

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i AllEttan-kampen. Ytterligare en tämligen oviss tillställning. Nybro har varit starka rent helhetsmässigt de senaste veckorna, men är på stark nedgång i och med två raka nederlag. Helsingborg har prickat in formen. Fyra vinster i rad inger respekt. Vikings är dessutom hemmasvaga. Nybro har dock ett bättre lag och känslan är att Vikings styr upp det här till slut.

***

HC Dalen - Kristianstad

Matchtips: 2.
Kristianstad jagar lagets elfte (!) vinst inom loppet av tolv matcher. KIK är favoriter, men HC Dalen ska på intet sätt räknas bort. Inte minst med tanke på hemmaplansstyrkan. Formen (två förluster på de tre senaste matcherna) är dock halvdan och Kristianstad är alltjämt obesegrade i bortaplanssammanhang. Tipset är att KIK tar full pott. Delvis tack vare lagets defensiva övertag.

***

Halmstad - Tranås

Matchtips: 2.
En måste-vinna-match för Tranås i AllEttan-striden. Taif är på gång i och med hemmasegern mot svårspelade HC Dalen och har ett bättre lag än Halmstad. Hammers form är dessutom svag och laget är inte direkt något höjdargäng i hemmaplanssammanhang. Tranås är visserligen bortasvaga, men lär inte tappa poäng i kväll. Till viss del med tanke på lagets offensiva övertag.

***

Hanhals - Tyringe

Matchtips: 2.
Tyringe jagar lagets tredje segern i följd. Möjligheterna är väldigt goda. Hanhals vann visserligen nu senast, men en vinst mot Varberg säger inte så mycket och laget har förlorat sju (!) av de åtta senaste matcherna. Tyringe har ett bättre lag och tipset är att skåningarna återigen vinner redan under ordinarie speltid.

***

Vimmerby - Varberg

Matchtips: 1.
Det här är en match som Vimmerby ska vinna under normala omständigheter. Varberg har förlorat elva (!) av tolv matcher och VH är vassare sett till samtliga lagdelar. Vimmerby lär håva in full pott, trots att formen (fyra raka torskar) är dålig.

5 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
2
2
1
X

Lejonet sa...

Tvåmålsvinst för KIK.

Anonym sa...

1
2
2
1
2
1

Anonym sa...

Troja joggar hem tre poäng

Anonym sa...

Helsingborg vinner lätt ! ska vi slå vad ?

Skicka en kommentar