onsdag 16 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Södertälje - Modo

Matchtips: 2.
Modo är favoriter i kväll. Övikslaget har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och tagit poäng i samtliga dessa. Södertälje är inne i en rejäl svacka. Sex nederlag på sju matcher talar sitt tydliga språk. Modo vann det senaste mötet lagen emellan och har ett bättre lag. Övikslaget har även gjort det rätt så bra i bortaplanssammanhang och SSK är hemmasvaga. Tipset utgörs av att Modo håvar in tre poäng.

***

Oskarshamn - Almtuna

Matchtips: 1.
Oskarshamn har ett riktigt bra läge i kväll. IKO har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och har i grunden ett bättre lag än Almtuna. Lägg därtill att Ais har tre nederlag i följd, samtidigt som Oskarshamn vann när lagen möttes senast. Tipset är att hemmastarka IKO vinner redan under ordinarie speltid.

***

Pantern - Mora

Matchtips: X.
Kvällens mest svårtippade match. Pantern är relativt formstarka. Poäng i fem av de sex senaste matcherna och segrar i fyra av dessa får betraktas som ett bra facit. Mora blir en tuff utmaning. MIK har vunnit de fyra senaste matcherna och har i grunden ett bättre lag. Masarna vann dessutom när lagen möttes senast. IKP tog dock en pinne i den bataljen och är hemmastarka. Tipset är att Malmö-gänget får med sig minst en poäng från den här matchen.

***

Björklöven - Vita Hästen

Matchtips: 1.
Det råder inga tvivel om att Björklöven är favoriter i kväll. Västerbottningarna åkte visserligen på stryk nu senast, men det handlade om en bortamatch mot hemmastarka Västervik och Umeå-gänget har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Lägg därtill att Vita Hästen är ett uselt bortalag. Björklöven vann dessutom när lagen möttes senast och är ett hyfsat hemmalag. Löven lär inte tappa poäng i kväll, trots att östgötarna har två segrar i följd.

***

AIK - Bik Karlskoga

Matchtips: X.
En väldigt oviss batalj. AIK har tre nederlag i följd. Det har dock varit idel jämna matcher och Gnagets grundkapacitet är mycket hög. Bik Karlskoga blir ett ordentligt kraftprov. Tre raka vinster imponerar och Bik har gjort en eminent säsong hittills. Värmlänningarna vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Bik Karlskoga är dock inget kanonlag i bortaplanssammanhang och känslan är att AIK får med sig minst en pinne i kväll.

3 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
X
2
1

D55 sa...

SSK tar hem detta!

Anonym sa...

1
2
1
2
1

Skicka en kommentar