onsdag 2 november 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Oskarshamn - Vita Hästen

Matchtips: 1.
Oskarshamn jagar revansch efter sex nederlag på sju matcher. IKO är dock - den usla formen till trots - favoriter i kväll. Vita Hästen har tre förluster i följd och Oskarshamn är ett bra hemmalag. IKO är starkare på alla fronter och lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

AIK - Södertälje

Matchtips: 1.
Derbydags på Hovet. AIK jagar revansch för förlusten i det senaste mötet lagen emellan. Möjligheterna är mycket goda. Gnaget har vunnit två av de tre senaste matcherna. Södertälje är dessutom formsvaga. Tre nederlag i följd talar sitt tydliga språk. AIK har ett bättre lag och känslan är att stockholmarna inte tappar en enda poäng i kväll.

***

Västerås - Bik Karlskoga

Matchtips: 2.
Prestigematch i ABB Arena. Västerås har i allra högsta goda möjligheter, trots att det skiljer hela 13 poäng mellan lagen. VIK har vunnit två av de tre senaste matcherna och tagit poäng i fyra av de fem senaste bataljerna, samtidigt som laget gjorde en relativt bra match rent spelmässigt nu senast i förlusten mot Modo. Bik Karlskoga är dock favoriter. Karlskoga-gänget har tre vinster i följd och är obesegrade under ordinarie speltid i sju (!) tillställningar i rad. Bik vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att Bik Karlskoga vinner mot hemmasvaga Västerås.

***

Almtuna - Västervik

Matchtips: 2.
En mycket oviss sammandrabbning. Almtuna föll förvisso nu senast, men det handlade om en bortamatch mot topplaget Timrå och Ais har vunnit fyra av de fem senaste bataljerna. Västervik blir ett kraftprov. VIK har visserligen dippat (fyra raka torskar) rejält på sistone, men gjort en väldigt bra säsong rent helhetsmässigt. Västervik är ett bra bortalag och har ett offensivt övertag. Tipset utgörs av att gästerna håvar in full pott, trots att Almtuna är bra i hemmaplanssammanhang.

6 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
2
2

D55 sa...

SSK-vinst.

Anonym sa...

X

X

X

1

Anonym sa...

VIK-BIK 3-0

Anonym sa...

Västervik e chanslösa med så många spelare borta för skador o rattfylla....SSK är också chanslösa borta mot ett AIK med KHL målvakt, Linus Öhlund från Brynäs...Oskarshamn bör vinna hemma mot vita hästen i kris...VIK hemma mot Karlskoga...mm skulle nog spela 1 2 där

Anonym sa...

SSK X2
Västervik X2
det är det vi spelade ! tjoflöjt! ska du ta in det tipset eller?

Skicka en kommentar