tisdag 8 november 2016

C More-chefen: "Produktionerna är mycket bättre i år och det märks även på vår kanske tydligaste termometer: samtal och mejl till kundtjänsten"

Många är kritiska till C Mores sändningar från HockeyAllsvenskan. Det gäller exempelvis Sportbladet-krönikören Emil K Lagnelius.

Johan Cederqvist (programchef på C More) om det faktum att Emil K Lagnelius bland annat är kritisk till webbsändningarna.
- Om du har sett många webbexklusiva matcher förra säsongen och den här säsongen tror jag du har märkt en tydlig förbättring av produktionen. Den kommer sig av att vi lagt till resurser och flyttat produktionen från hårt slitande klubbar till ett produktionsbolag. Jag tycker själv produktionerna är mycket bättre i år och det märks även på vår kanske tydligaste termometer: samtal och mejl till kundtjänsten, säger Johan Cederqvist till Sportbladet.

Det har även riktats kritik mot att de som följer HockeyAllsvenskan måste betala lika mycket som SHL-tittarna.
- Sport, och i synnerhet hockey och fotboll, är attraktivt. Men till skillnad från i princip all annan tv-sport har HA till och med blivit billigare för konsumenten. Backar vi tiden två år när Viasat hade HA kostade en match 99 kronor. I dag kan du se 50 HA-matcher i månaden för 399 kronor, plus alla andra sporträttigheter som allsvenskan i fotboll, SHL, JVM, med mera, säger C Mores programchef.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar