tisdag 25 oktober 2016

Leksandsbossen: "Om vi skulle ramla ur SHL med en vinst på 5,8 miljoner kronor så är det väl ingen som klappar oss på ryggen och tycker det är jättebra"

Leksand har budgeterat för en vinst på 5-6 miljoner kronor den här säsongen, men ordföranden Åke Norström ser det inte som någon katastrof om det blir ett nollresultat - förutsatt att laget håller sig kvar i SHL.

Åke Norström om resonemanget i sammanhanget.
- Vi vann en biljett när vi gick upp i våras. Nu gäller det att stanna kvar. Vi har budgeterat en vinst på 5-6 miljoner kronor. Om vi skulle ramla ur SHL med en vinst på 5,8 miljoner kronor så är det väl ingen som klappar oss på ryggen och tycker det är jättebra, säger Leksands ordförande till Dalarnas Tidningar och fortsätter:
- Men om vi skulle etablera oss i SHL och kanske göra ett nollresultat, så är det värt mer pengar. För klubben är det viktigare att vara kvar.

Det har spekulerats i att LIF har externa finansiärer på gång i syfte att göra värvningar. Åke Norström dementerar uppgifterna och påpekar att det för närvarande inte finns några lediga spelare på marknaden.

Leksandsbossen öppnar dock dörren för att agera senare under säsongen, berättar han för tidningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar