tisdag 11 oktober 2016

Kristianstads storsatsning fortsätter - klassforwarden finansieras med externa medel

Kristianstad fortsätter att göra namnkunniga värvningar. Kari Sihvonen - som lirade i Tingsryd i fjol - är det senaste nyförvärvet i jakten på ett avancemang till HockeyAllsvenskan.

Den 33-årige forwarden har bland annat erfarenhet från spel i den finska högstaligan, där han har noterats för 95 poäng på 411 matcher.

Sportchefen Joakim Johansson om klassvärvningen.
- Jag har fört en diskussion med Karis agent under de senaste 10 dagarna, jag vill poängtera att Kari har varit väldigt på g för att vi skulle hitta en lösning, säger Kristianstads sportchef till klubbens hemsida.

Noterbart är att ett antal företag har gått in med pengar för att göra värvningen möjlig för den hårdsatsande Skåne-klubben.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Blir garanterat allsvenskan för Kristianstad. Väl värda detta!

Anonym sa...

KIK har gott om pengar, uppenbarligen.

Var det inte KIK som inte hade råd med resan till Östersund i play off tidigare i år?

Verkar ha hänt snabbt här.

Anonym sa...

Korrigering: vänt.

Anonym sa...

Grattis till platsen i hockeyallsvenskan!

Anonym sa...

Skaffade man inte fram pengarna till förra årets resor? Genom en enkel förfrågan fick man in över 100 000 kr till playoffresorna, bra jobbat i min värld.

Man samlade in sponsorpengar till playoffresorna även säsongen innan och kommer antagligen göra det även denna säsongen (så slipper du bli överraskad) om det blir playoff. Många sponsorer och privatpersoner ställer gärna upp med en extra slant till playoff. Ett arbetssätt som visat sig fungera väl.

Bara så du vet så slipper du haka upp dig på det efter denna säsongen också. Det spelar väl mindre roll när på året pengarna kommer in? Det viktigaste är väl vad som står på nedersta raden i bokslutet, det är först då man kan säga vilket arbetssätt som är rätt eller fel.


Skicka en kommentar