onsdag 26 oktober 2016

Karlskrona-backen: "Om någon hade sagt det innan säsongen så hade jag höjt ögonbrynen lite"

Karlskronas succé fortsätter. Segern mot Luleå innebär att KHK är ny serietvåa och har inkasserat hela 26 poäng på tolv matcher.

Daniel Gunnarsson - tillika backen med ett förflutet i LHF - trodde, så sent som inför säsongen, inte att Blekinge-gänget skulle hålla den här klassen.
- Om någon hade sagt det innan säsongen så hade jag höjt ögonbrynen lite, men nu när vi spelat några omgångar så känner jag att vi har chansen att vinna varje match, säger Karlskrona-backen till NSD.

Den 24-årige Köping-produkten anser att han hade tre bra säsonger i Luleå och tycker det är kul att kunna visa att han fortfarande håller SHL-klass, berättar han för tidningen.

Gunnarsson var, i likhet med många andra Karlskrona-backar, tämligen solid i matchen mot LHF och tog ett stort defensivt ansvar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tyvärr står det lite övetallt att KHK vann mot Luleå efter den felaktiga utvisningen.
Det borde stå att Luleå gjorde sitt enda mål efter den felaktiga tekningen, där Luleåtekaren sparkar fram pucken. Eller att domaren missade den solklara interferencetacklingen på Jimmy A, strax innan Printz ramlade. Eller att Larsson åkte ut i slutet för hög klubba när det var luleåspelarens lagkamrat som fixade näsblod på kompisen med sin klubba.
Nä. KHK hade inte flyt med domaren denna gången heller.
Minst antal pp i hela SHL.
Statistik ljuger sällan.
KHK är bara...bra.
Thats it.

Skicka en kommentar