fredag 28 oktober 2016

En tuff ekonomisk situation för Vita Hästen: "Det är högprioriterat att nolla det kontot så vi kan få en F-skattesedel"

Vita Hästen har det kämpigt - både på och utanför isen. Östgötarna har skatteskulder och likviditetsproblem.

Klubben jobbar hårt på att få tillbaka F-skattesedeln.
- Biljetter till matcher och sådant är det inga problem med. Det är vissa tjänster som vi inte kan sälja och utföra. Det är högprioriterat att nolla det kontot så vi kan få en F-skattesedel, säger vd:n Fredrik Jensen till NT.

Fredrik Jensen ser dock ljust på klubbens situation i ett långsiktigt perspektiv.
- Det är alltid jobbigt att få likviditetsproblem. Ser man några år tillbaka och den resa vi gjort är vår utveckling ändå väldigt positiv. Vi har en plan, vi följer den men det är klart att det här är ett hack i maskineriet. Det är frustrerande men i det långsiktiga perspektivet ändå mer hanterbart idag, säger han.

Inte nog med de sportsliga och ekonomiska besvären. Vita Hästen har dessutom nyligen tappat Johannes Cakar, som varit en viktig kugge på marknadssidan.

1 kommentar:

Unknown sa...

Bevisligen så är det ju rätt väg att gå att chansa med att ekonomin löser sig. Det finns ju flera exempel t ex KHK Tingsryd KRIF Kristianstad som har handlat spelare för pengar som inte fanns. Dessa klubbar har med ngt undantag avancerat i seriesystemet. Rekonstruktioner o konkurser är således rätt väg att gå för att uppnå snabb framgång

Skicka en kommentar