måndag 24 oktober 2016

Dragskott.nu utser veckans lag i SHL


Målvakt

Joel Lassinantti, Luleå
Räddningsprocent: 94,55.
Visst - det insläppta målet mot HV71 var en rejäl tavla, men Luleå-målvakten har varit lysande sett till det helhetsmässiga den senaste veckan. Insatsen i matchen mot Rögle får betraktas som höjdpunkten.

***

Backar

Tomas Skogs, Färjestad
Mål: 0. Assist: 3.
Färjestad ångar på. Mycket tack vare lagets starka defensiv. Tomas Skogs är en av ett antal backar som har varit heta den senaste veckan.

Brendan Mikkelson, Luleå
Mål: 0. Assist: 2.
Luleå har varit skadedrabbade på backsidan den senaste tiden. Den NHL-meriterade backen har dragit ett tungt lass och fått väldigt mycket förtroende. En av härförarna i matchen mot HV71.

***

Forwards

Joakim Nygård, Färjestad
Mål: 4. Assist: 0.
Färjestadsforwarden är på väg mot en riktig kanonsäsong och har stor del i FBK:s suveräna form. Fyra baljor på de tre senaste matcherna imponerar.

Johan Forsberg, Luleå
Mål: 2. Assist: 0.
Matchvinnare både mot Rögle och när Luleå betvingade HV71. Grovjobbaren - som har spelat i en "spetsigare" kedja än vanligt på sistone - har varit suverän över hela rinken.

Mattias Guter, Karlskrona
Mål: 2. Assist: 1.
Spetsforwarden Mattias Guter har en väldigt offensiv roll i Karlskrona. Snajpern har levt upp till de högt ställda förväntningarna hittills. Sex fullträffar på elva matcher talar sitt tydliga språk. Två av dessa pytsar gjordes den senaste veckan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar