måndag 17 oktober 2016

Dragskott.nu utser veckans lag i SHL


Målvakt

Lars Haugen, Färjestad
Räddningsprocent: 98,33.
Den KHL-meriterade målvakten hade inte direkt någon kanonsäsong i fjol, men har varit lysande hittills den här säsongen. Insatsen nu senast i bortasegern mot Luleå var något utöver det vanliga. Lars Haugen spikade dessutom igen kassen borta mot Skellefteå.

***

Backar

Magnus Nygren, Färjestad
Mål: 1. Assist: 2.
En av många formstarka Färjestadsspelare. Den hårdskjutande backen har visat prov på sitt breda offensiva register den senaste tiden.

Dominique Heinrich, Örebro
Mål: 1. Assist: 1.
Österrikaren hade en relativt tung SHL-inledning, men är onekligen på gång. Den kreative backen - som sänkte HV71 på bortaplan - har tagit ett stort offensivt ansvar på sistone.

***

Forwards

Libor Hudacek, Örebro
Mål: 2. Assist: 2.
Örebro har ryckt upp sig ordentligt. Prestationen mot HV71 var tämligen heroisk. Libor Hudacek - som svarade för en 2+2-meny - var matchens kung i den bataljen.

Erik Forssell, Malmö
Mål: 2. Assist: 1.
Den rutinerade tvåvägscentern var en av segerorganisatörerna när Malmö bortabetvingade Linköping under ordinarie speltid. Tre pinnar - varav två baljor - inger respekt.

John Persson, Färjestad
Mål: 2. Assist: 1.
Färjestadsforwarden har prickat in formen. Tre poäng (varav två mål) på två matcher efter att endast ha mäktat med en pinne på sex sammandrabbningar dessförinnan talar sitt tydliga språk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar