måndag 10 oktober 2016

Dragskott.nu utser veckans lag i SHL


Målvakt

Fredrik Pettersson Wentzel, HV71
Räddningsprocent: 94,74.
HV71 ångar på och har en suverän vecka bakom sig. Fredrik Pettersson Wentzel vaktade kassen i båda matcherna och släppte bara in två baljor.

***

Backar

Mattias Karlsson, Karlskrona
Mål: 0. Assist: 1.
Karlskrona fortsätter övertyga. Mycket tack vare lagets stabila defensiv. Mattias Karlsson har dragit ett tungt lass den senaste tiden.

Dylan Reese, HV71
Mål: 0. Assist: 2.
En av många heta HV71-spelare. Den rutinerade allroundbacken har klivit fram och noterades för två poäng i bortavinsten mot Färjestad.

***

Forwards

Alexander Bergström, Karlskrona
Mål: 2. Assist: 2.
Den 30-årige forwarden - som aldrig hade spelat på en högre nivå än HockeyAllsvenskan inför förra säsongen - har utvecklats till en klasspelare i SHL. Alexander Bergström var en av Karlskronas viktigaste spelare i det lyckade dubbelmötet mot Rögle.

Filip Cruseman, Karlskrona
Mål: 2. Assist: 3.
På tal om Alexander Bergström. Kedjekamraten Filip Cruseman har också varit vass på sistone och inlett säsongen på ett utmärkt sätt i allmänhet. Cruseman var en av härförarna i bortamatchen mot Rögle.

Simon Önerud, HV71
Mål: 3. Assist: 3.
HV71-forwarden var bra förra säsongen, men har varit betydligt bättre i säsongsinledningen och är inne i en makalös form. Hela sex (!) poäng på två matcher den senaste veckan inger respekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar