söndag 9 oktober 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


Troja/Ljungby - HC Dalen

Matchtips: 1.
Det här är en match som Troja/Ljungby ska vinna. Tolv poäng på fem matcher är ett bra facit. HC Dalen är en lurig motståndare. Jönköpingsgänget gjorde det bra som hemmabetvingade Vimmerby nu senast. Dalen har dock varit ojämna och Troja har ett mycket bättre lag. Troja/Ljungby lär håva in full pott i dagens batalj.

***

Vimmerby - Halmstad

Matchtips: 1.
Vimmerby är tämligen stora favoriter i dag. Formen är visserligen inte direkt den bästa, men Halmstad har bara tagit fyra poäng på fem matcher. VH lär inkassera tre pinnar. Mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

Kallinge/Ronneby - Hanhals

Matchtips: 1.
En svårtippad match. Kallinge/Ronneby har vunnit två matcher i följd efter att ha inlett serien på ett svagt sätt. Hanhals blir ett kraftprov. Tio poäng på fem matcher är mycket bättre än väntat. Nykomlingarna är dock på nedgång och Krif:s hemmaplansfördel väger tungt. Tipset utgörs av att Blekinge-gänget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Helsingborg - Tyringe

Matchtips: X.
Skåne-derby i Olympiarinken. Helsingborg är på rätt väg i och med bortasegern mot Hanhals, men Tyringe har goda möjligheter i dag. Tyringe stod emot riktigt bra mot namnkunniga Kristianstad nu senast och har i grunden ett bättre lag. Tipset är att gästerna får med sig minst en poäng från den här sammandrabbningen.

***

Kristianstad - Tranås

Matchtips: 1.
Kristianstad jagar lagets sjätte trepoängare i följd. Mycket talar för att KIK lyckas med det. Tranås har varit rätt så ojämna inledningsvis. Taif är å andra sidan på uppgång och har en ganska hög kapacitet. KIK besitter dock ett bättre lag och hemmaplansfördelen betyder mycket. Tipset är att skåningarna utökar trepoängssviten.

***

Varberg - Nybro

Matchtips: 2.
Det här är en match som Nybro ska vinna. Varberg har bara tagit två poäng på fem matcher och Vikings har ett bättre lag. Tipset är att Nybro vinner redan under ordinarie speltid. Delvis tack vare det stora defensiva övertaget.

4 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
X
1
2

Kriffekrif sa...

3-2 till KRIF.

Anonym sa...

1
2
2
2
1

Anonym sa...

Troja-Dalen 1

Skicka en kommentar