söndag 23 oktober 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


Hanhals - Nybro

Matchtips: 2.
Nybro har ett gyllene läge att befästa AllEttan-platsen. Sex vinster på de sju senaste matcherna inger respekt. Hanhals har dippat rejält (fem nederlag i följd) efter den starka serieinledningen och slår ur underläge. Västkustgänget är förvisso ett rätt så bra hemmalag, men Vikings är grymt bortastarka och har ett mycket bättre lag. Tipset är att smålänningarna inkasserar tre poäng.

***

Helsingborg - Varberg

Matchtips: 1.
Helsingborg är stora favoriter i dag. HHC kan ståta med tre segrar på de fyra senaste matcherna och är dessutom hemmastarka. Varberg har nio (!) nederlag i följd och ett betydligt sämre lag än Helsingborg på alla fronter. Skåningarna lär håva in tre pinnar.

***

Tyringe - Troja/Ljungby

Matchtips: 2.
Tyringe slår onekligen ur underläge i dag. Skåningarna har förlorat fem av de sex senaste matcherna. Troja/Ljungby stod för ett riktigt styrkebesked nu senast genom att ta ner Kristianstad på jorden och fem vinster i följd imponerar. Troja har dessutom inte tappat en enda poäng på bortaplan. Gästerna är starkare över hela banan och lär vinna redan under ordinarie speltid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar