söndag 16 oktober 2016

Dragskott.nu tippar söndagens matcher i Hockeyettan Södra


Nybro - Halmstad

Matchtips: 1.
Det här är en match som Nybro ska vinna. Vikings kan stoltsera med fyra vinster på de fem senaste matcherna och har gjort en riktigt bra säsong hittills. Halmstad är inne i en svacka (tre raka förluster) och är bortasvaga. Nybro har förvisso inte direkt övertygat i hemmaplanssammanhang, men smålänningarna lär ändå inte tappa en enda poäng i dag.

***

Kallinge/Ronneby - Tranås

Matchtips: 1.
En oerhört viktig match i AllEttan-kampen. Kallinge/Ronneby föll visserligen nu senast borta mot Tyringe, men har trots allt vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Tranås blir en tuff uppgift. Taif har tagit tre vinster på de fyra senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Krif hittills. Blekinge-gängets hemmaplansfördel väger dock tungt. Tipset är att Kallinge/Ronneby inkasserar tre pinnar inför hemmapubliken.

***

Varberg - HC Dalen

Matchtips: 1.
Det här är en match som HC Dalen ska vinna. Varberg har sju nederlag i följd och ett mycket sämre lag än smålänningarna. HC Dalen har förvisso haft det tungt på sistone, men har gjort en mycket bättre säsong än Varberg hittills. Gästerna är bättre på alla fronter och lär vinna redan under ordinarie speltid.

3 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
1

Anonym sa...

KRIF-Tranås 5-0

Anonym sa...

X

1

2

Skicka en kommentar