lördag 29 oktober 2016

Dragskott.nu tippar lördagens matcher i Hockeyettan Södra


Varberg - Hanhals

Matchtips: 2.
Hanhals - som har förlorat sju matcher i följd - är ute efter ett trendbrott. Mycket talar för att så blir fallet, trots att Varberg hemmabetvingade Halmstad nu senast. Varberg har förlorat tio av elva matcher och Hanhals kan ståta med ett bättre lag. Gästerna lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Tranås - HC Dalen

Matchtips: 1.
Smålandsderby i Stiga Arena. Viktig match i AllEttan-kampen. Tranås har varit ojämna på sistone och får det tufft i dag. HC Dalen har tre segrar på fyra matcher och kan ståta med ett fyrapoängsförsprång. Tranås är dock väldigt hemmastarka och gästerna får ses som ett svagt bortalag. Tipset utgörs av att Taif vinner redan under ordinarie speltid.

***

Kristianstad - Nybro

Matchtips: 1.
Serieettan drabbar samman med serietrean. En match där Kristianstad är stora favoriter. Nio (!) vinster på tio matcher inger respekt. Nybro har visserligen varit starka sett till det helhetsmässiga de senaste veckorna, men är på nedgång i och med hemmaförlusten mot Tyringe. KIK är bättre sett till samtliga lagdelar och hemmaplansfördelen väger tungt. Skåningarna lär inte tappa en enda pinne i dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar