lördag 22 oktober 2016

Dragskott.nu tippar lördagens matcher i Hockeyettan Södra


Tranås - Vimmerby

Matchtips: X.
En väldigt oviss sammandrabbning och viktig match i AllEttan-striden. Tranås har tagit två segrar på de tre senaste matcherna, men är på nedgång till följd av hemmatorsken mot Nybro. Vimmerby har vunnit tre av de fyra senaste matcherna, men föll nu senast hemma mot Helsingborg. Tranås är hemmastarka, men VH är ett bra bortalag och det är upplagt för ett oavgjort resultat under ordinarie speltid.

***

Halmstad - HC Dalen

Matchtips: X.
Ytterligare en tämligen svårtippad match. Halmstad är på gång i och med bortasegern mot Hanhals. HC Dalen har två vinster i följd och ett bättre lag. Jönköpingsgänget är dock bortasvaga. Hammers är å andra sidan ett mediokert hemmalag. Känslan är att HC Dalen får med sig minst en poäng från den här bataljen.

***

Kristianstad - Kallinge/Ronneby

Matchtips: 1.
Två av seriens mest namnkunniga lag drabbar samman. Kristianstad jagar revansch efter hemmaförlusten mot Troja/Ljungby. KIK är i allra högsta grad favoriter. Sju segrar på åtta matcher inger respekt. Kallinge/Ronneby har dessutom förlorat två av de tre senaste matcherna och är bortasvaga. Kristianstad lär vinna redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar