lördag 15 oktober 2016

Dragskott.nu tippar lördagens matcher i HockeyAllsvenskan


Almtuna - Björklöven

Matchtips: 1.
En tämligen svårtippad sammandrabbning. Almtuna har haft det tungt på sistone. Fyra nederlag på de fem senaste matcherna talar sitt tydliga språk. Björklöven är på stark uppgång. Två segrar i följd efter att ha hemmabesegrat Timrå nu senast imponerar. Västerbottningarna är dessutom ett hyfsat bortalag. Ais har dock i grunden ett bättre lag. Tipset utgörs av att Uppsala-gänget vinner under ordinarie speltid.

***

Mora - Södertälje

Matchtips: 1.
Mora jagar revansch efter förlusten borta mot AIK. Det var trots allt starkt att ta poäng och masarna har håvat in poäng i fyra av de fem senaste matcherna. Södertälje är visserligen på rätt väg till följd av hemmavinsten mot Almtuna, men har fyra förluster på de fem senaste matcherna. MIK är dessutom hemmastarka. Tipset är att Mora drar det längsta strået. Mycket tack vare det offensiva övertaget.

***

Timrå - Vita Hästen

Matchtips: 1.
Timrå - som föll nu senast borta mot Björklöven - är ute efter revansch. Möjligheterna är mycket goda. Tik har tagit nio poäng på de fyra senaste matcherna och gjort en mycket bättre säsong än Vita Hästen så här långt. Östgötarna har dessutom haft det tungt (tre förluster på fyra matcher) den senaste tiden. Timrå har inte tappat en enda poäng på hemmaplan och lär inte göra det i dag heller.

2 kommentarer:

Lövare sa...

Björklöven, seger med 3-1.

Anonym sa...

X
X
1

Skicka en kommentar