torsdag 27 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Skellefteå - Linköping

Matchtips: 1.
Skellefteå jagar revansch efter två raka nederlag. Möjligheterna är tämligen goda. SKE har i grunden ett bättre lag än Linköping och har stora defensiva brister. LHC har dock ett bra läge. Östgötarna är dels bortasvaga och har dels två vinster på de tre senaste matcherna. Tipset är emellertid att Skellefteå vinner redan under ordinarie speltid i kväll.

***

Djurgården - Rögle

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Djurgårdens kris blir allt djupare. Sju (!) nederlag i följd säger allt. Rögle är en lurig motståndare. RBK har håvat in två raka trepoängare och är på gång efter jättesvackan (sju förluster i rad). Rögle är dock ett halvdant bortalag och Dif har ett bättre lag. Tipset utgörs av att stockholmarna inkasserar tre pinnar inför hemmapubliken.

***

Örebro - Luleå

Matchtips: 2.
En mycket oviss match. Örebro har förvisso tre nederlag på fyra matcher, men är på stark uppgång till följd av bortavinsten mot Linköping. Luleå blir en tuff uppgift. Tre vinster på fyra matcher är ett starkt facit. Insatsen nu senast mot Karlskrona var dock mycket tveksam och LHF har inte direkt övertygat i bortaplanssammanhang. ÖHK är emellertid ett uselt hemmalag. Känslan är att Luleå styr upp det här - mycket tack vare det målvaktsmässiga övertaget.

***

Malmö - Växjö

Matchtips: 1.
Malmö har dippat (två förluster på tre matcher) den senaste tiden. Redhawks ska dock betraktas som favoriter i kväll. Växjö vann visserligen nu senast, men det var mot formsvaga Djurgården och Lakers har torskat större delen av matcherna de senaste veckorna. Malmö har inte förlorat en enda hemmamatch och lär dra det längsta strået i kväll. Mycket tack vare lagets vassa offensiv.

***

Karlskrona - Frölunda

Matchtips: 2.
Sensationslaget Karlskrona jagar en ny skalp. Tre vinster i följd och totalt 26 poäng på tolv matcher imponerar. Frölunda blir ett ordentligt kraftprov. Serieledarna kan ståta med fyra raka trepoängare och är ett bra bortalag. KHK är visserligen hemmastarka och drar vinning av att inte ha någon press på sig, men tipset utgörs av att göteborgarna blir för svåra den här gången. Delvis på grund av Frölundas offensiva spetskompetens.

***

Brynäs - HV71

Matchtips: X.
En mycket oviss sammandrabbning. Brynäs är på rätt väg i och med den suveräna insatsen i Karlstad. BIF har dock två förluster på tre matcher och HV71 har håvat in nio poäng på fyra bataljer. Smålänningarna har dessutom ett stort defensivt övertag och är bortastarka. HV71 lär få med sig minst en pinne från den här matchen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
X
2
2
1

Sjömannen sa...

Malmö - Växjö 3-5

Anonym sa...

1
1
2
2
2
2

Anonym sa...

2
2
2
2
2
2

Gubben Rosenbom sa...

KHK vinner garanterat!! Finns inte på kartan att KHK förlorar. Frölunda är överskattade....

Anonym sa...

1

1

2

1

1

1

Anonym sa...

Vi får först o främst hoppas att alla i KHK är hela efter matchen... Frölunda har ju dragit på sig ett o annat matchstraff hittills. Hårt ska det vara, men ärligt.
Karlskrona har god chans på poäng även här. Ett gott självförtroende kommer man långt på.
Hoppas någon av de skadade är tillbaka ikväll.
2-2?

Anonym sa...

Otroligt.
KHK käkade upp Fhc också...
Tråkspel? Kanske.
Mem de TJUGONIO poängen är värda TJUGONIO poäng i omgång 47 också!
Så jävla smart. Stenhårt arbete. Klockrent KARLSKRONA!
Jag bockar och lyfter ödmjukast min hatt.
Sjukt bra so far.

Skicka en kommentar