tisdag 25 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Växjö - Djurgården

Matchtips: 1.
Växjö jagar ett trendbrott. Sju (!) nederlag på de åtta senaste matcherna är under all kritik. Djurgården är också minst sagt formsvaga. Sex raka förluster talar sitt tydliga språk. Lakers är hemmasvaga, men Dif är ett bedrövligt bortalag. Växjö har ett bättre lag och tipset är att smålänningarna vänder trenden i kväll.

***

Luleå - Karlskrona

Matchtips: 1.
Luleå jagar fjärde raka segern. Det spelmässiga har emellertid inte direkt övertygat på sistone och avbräcken slår hårt mot laget. Karlskrona har i allra högsta grad goda möjligheter. KHK har håvat in två raka trepoängare och gjort en bättre säsong än LHF hittills. Blekinge-gänget är dessutom bortastarka. Luleå är dock ett bra hemmalag och tipset utgörs av att LHF utökar segersviten.

***

HV71 - Leksand

Matchtips: 1.
En enkeltippad match. HV71 har vunnit två av de tre senaste matcherna och det skiljer hela 14 poäng mellan lagen. Leksand har torskat tio (!) av elva matcher och är SHL:s sämsta lag. HV71 har framför allt en betydligt vassare offensiv och det finns inte på kartan att det hemmastarka Jönköpingslaget tappar en enda pinne i kväll.

***

Frölunda - Malmö

Matchtips: 1.
Toppmatch i Göteborg. Frölunda har tre raka trepoängare och är favoriter. Malmö blir ett kraftprov. Redhawks har bara torskat två av elva matcher och leder - sensationellt nog - serien. Frölunda har dock i grunden ett bättre lag och är oerhört hemmastarka. Tipset utgörs av att västkustgänget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Färjestad - Brynäs

Matchtips: X.
Kvällens mest ovissa match. Färjestad är inne i ett riktigt stim. Sex vinster i följd är enastående. Brynäs blir ett kraftprov. BIF har förvisso två raka förluster, men har gjort en rätt så bra säsong sett till helheten och kapaciteten är hög. Brynäs är dessutom ett bra bortalag. Känslan är att Gävle-gänget får med sig minst en poäng från den här tillställningen.

***

Linköping - Örebro

Matchtips: 1.
Linköping är ute efter lagets fjärde vinst inom loppet av fem matcher. Mycket talar för att så blir fallet. Örebro har tre förluster i följd och är en besvikelse i allmänhet så här långt. ÖHK är å andra sidan ett hyfsat bortalag och LHC har inte övertygat i hemmaplanssammanhang. Linköping har dock i grunden ett mycket bättre lag. Tipset utgörs av att LHC håvar in tre pinnar inför hemmapubliken.

7 kommentarer:

Anonym sa...

1
X
1
X
1
1

KHK är inte roliga att möta nu.
Trots avsaknad av två av sina bästa backar o kanske två av sina bästa forwards.
Tufft att ta poäng i Luleå, självklart.
Karlskrona spelar dock HELT utan press.

Anonym sa...

Vinst för Färjestad. Igen.

Anonym sa...

2
1
1
1
2
X

Anonym sa...

KHK får med sig minst antal utvisningar i SHL, läste jag.
Starkt att göra så bra resultat med minst antal numerära överlägen av samtliga lag.
Hatten av.

Anonym sa...

Minst 1p till KHK..Örebro och Brynäs vinner sina

Anonym sa...

Mjölkbonden tar ton. Leksand är på gång enligt senaste infon. Vad ? Jo ärtsoppa o pannkakor kom tidigt i år. Sen tar vi en logikare a la Brynäs aperitif. Tjo flöjt!
HV71-Leksand 2 (+2,5)
FBK-Brynäs X2
Växjö-Djurgården brak 1X
3.91 x 1000 ger fina 3910kr tebax. Ok, Leksand fö faan, förlora inte med mer än 2 mål nu, bonnläppar!

Anonym sa...

Guter, Paulsson, Cruseman, Deilert och Nilsson.
En mkt kompetent femma i SHL. Om de spelat ihop.
Samtliga saknas mot Luleå i kväll.
Orkar KHK överraska oss alla igen?
Fan vet...
Moralen är enorm hos detta grymma gäng!
KOM IGEN KHK!!!

Skicka en kommentar