torsdag 20 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Skellefteå - Örebro

Matchtips: 1.
Skellefteå är på stark uppgång. Två trepoängare i följd talar sitt tydliga språk. Örebro blir en tuff uppgift. ÖHK föll förvisso nu senast, men en förlust mot Frölunda är inget att haka upp sig på och Närke-gänget har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Örebro är dessutom bortastarka. SKE har dock i grunden ett bättre lag och tipset utgörs av att västerbottningarnas trepoängssvit utökas.

***

Rögle - Luleå

Matchtips: 2.
Rögle jagar revansch efter sex raka förluster. Luleå - som har vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort en betydligt bättre säsong än RBK hittills - är utan tvivel favoriter. LHF är å andra sidan bortasvaga och det är upplagt för en jämn match. Lägg därtill att Luleå har en del tunga avbräck. Tipset är trots allt att LHF styr upp det här till slut. Mycket tack vare lagets defensiva övertag.

***

Frölunda - Leksand

Matchtips: 1.
En tämligen enkeltippad sammandrabbning. Frölunda har två segrar på de tre senaste matcherna och det skiljer redan hela 14 poäng mellan lagen. Leksand har förlorat åtta (!) av nio matcher och göteborgarna är väldigt hemmastarka. Frölunda är bättre sett till samtliga lagdelar och ett poängtapp i kväll vore mycket oväntat.

***

Karlskrona - Brynäs

Matchtips: X.
Kvällens mest svårtippade match. Karlskrona har visserligen dippat på sistone i form av två nederlag i följd, men har gjort en bra säsong sett till helheten. Brynäs blir ett kraftprov. BIF kan ståta med fyra segrar på de fem senaste matcherna och har ett bättre lag. KHK är emellertid väldigt hemmastarka och har en bättre defensiv. Tipset är att Blekinge-gänget får med sig minst en poäng från den här bataljen.

6 kommentarer:

Anonym sa...

SHL. Har ni skärpt kraven på domarna med tanke på spelarnas säkerhet. Det verkar var godtyckligt från vissa domare hur de ser på situationerna och då närmast på matcherna mellan KHK- SKELLEFTEÅ och Linköping- Växjö. Kanske dessa bör anmälas till disciplinnämnden?

Anonym sa...

1
2
1
2

Örebroare sa...

Vinst för ÖHK med 2 mål.

Anonym sa...

1
1
1
X

Anonym sa...

Dagens drag med sting i. Jallah !
Rögle-Luleå 1X
1.75 x 1000 ger fina 750kr plus denna afton. tack!

Anonym sa...

Seger för KHK!
Brynäsmålisen hystade in två i egen kasse. Men det gjorde å andra sidan Honken också mot Saik. Vinstmålet alltså.
KHK gjorde två fina såelmål idag. Resten av målen. Brynäs och Karlskronas var sk skitmål.
Det jämnar ut sig, som muraren sade.

Skicka en kommentar