tisdag 18 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Luleå - Malmö

Matchtips: 2.
Luleå kommer mest troligt överträffa Malmö med råge över tid, men det lär komma enstaka säsonger där Redhawks är bättre. Den här kan möjligtvis vara en av dessa. Malmö har fått en riktigt bra start och har något stort på gång. Luleå - med två tunga avbräck på frånvarolistan - har två förluster på tre matcher och målvaktsspelet har varit halvdant på sistone. Känslan är att Malmös flyt håller i sig och att skåningarna drar det längsta strået i kväll. Delvis tack vare lagets offensiva spetskompetens och starka powerplay.

***

Leksand - Skellefteå

Matchtips: 2.
Leksand gjorde det oerhört bra som bortabetvingade Brynäs nu senast och masarna har inkasserat fyra poäng på de två senaste matcherna. LIF lär dock komma ner på jorden i kväll. Skellefteå är på gång till följd av segern borta mot succégänget Karlskrona och har ett bättre lag på alla fronter. Tipset utgörs av att SKE vinner redan under ordinarie speltid.

***

Örebro - Frölunda

Matchtips: 2.
Örebro har sannerligen prickat in formen. Nio poäng på tre matcher imponerar. Frölunda blir en tuff utmaning. Göteborgarna har förvisso förlorat två av de tre senaste matcherna, men gjort en relativt bra säsong hittills rent helhetsmässigt. Västkustgänget är visserligen bortasvaga, men ÖHK är inget bra hemmalag. Tipset är att gästerna - som har ett bättre lag - vinner redan under ordinarie speltid.

***

Brynäs - Rögle

Matchtips: 1.
Rögles dipp blir allt värre. Fem nederlag i följd är ett bedrövligt facit. Det är inte alltför mycket som talar för ett trendbrott i kväll. Brynäs har tagit tre segrar på fyra matcher och har ett enormt defensivt övertag. Bortasvaga RBK lär inte få med sig en enda poäng från den här sammandrabbningen.

***

HV71 - Karlskrona

Matchtips: 1.
Två lag som har gjort det bra i SHL-inledningen möts. HV71 är favoriter. Tolv poäng på de fem senaste matcherna smäller högt. Karlskrona är på nedgång till följd av hemmaförlusten mot Skellefteå och smålänningarna är starkare sett till samtliga lagdelar. KHK är visserligen ett bra bortalag, men tipset utgörs av att spetsiga HV71 blir för svåra den här gången.

3 kommentarer:

Anonym sa...

X
2
2
1
1

Gevalia sa...

3-1 Brynäs

Anonym sa...

1

1

1

X

1

Skicka en kommentar