torsdag 13 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Brynäs - Leksand

Matchtips: 1.
Prestigemöte i Gavlerinken. Brynäs är tämligen stora favoriter. BIF har övertygat i form av två vinster mot riktigt bra motstånd på sistone. Leksand har sju (!) nederlag i följd och ett mycket sämre lag än Brynäs på alla fronter. Gävle-gänget lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Skellefteå - Färjestad

Matchtips: 1.
Skellefteå jagar revansch efter tre raka förluster i SHL. Möjligheterna är mycket goda. SKE har ett bättre lag än Färjestad och hemmaplansfördelen väger tungt. FBK är förvisso på uppgång till följd av hemmasegern mot Frölunda, men har förlorat tre av de fyra senaste SHL-matcherna och lär inte få med sig en enda poäng från den här sammandrabbningen.

***

HV71 - Örebro

Matchtips: 1.
Det här är en match som HV71 ska vinna under normala omständigheter. Smålänningarna har vunnit de tre senaste SHL-matcherna med god marginal och är hemmastarka. Örebro är förvisso på rätt väg, men har varit tveksamma sett till det helhetsmässiga i SHL den här säsongen. HV71 har framför allt ett stort offensivt övertag och lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Linköping - Malmö

Matchtips: 1.
Linköping har ett bra läge i kväll. LHC kan ståta med två raka vinster i SHL och är obesegrade under ordinarie speltid i fyra bataljer i följd. Malmö är förvisso på nedgång i och med torsken i Örebro, men sju vinster på åtta matcher inger respekt. Linköping har emellertid i grunden ett bättre lag och känslan är att östgötarna styr upp det här till slut.

***

Djurgården - Luleå

Matchtips: 2.
En mycket svårtippad match. Djurgården har varit halvdana hittills och förlorat fyra av de fem senaste SHL-matcherna. Luleå svarade för en usel insats nu senast borta mot Brynäs, men har gjort det rätt så bra sett till helheten i serieinledningen. Dif:s hemmaplansfördel betyder en hel del, men LHF har ett bättre lag. Tipset är att Luleå drar det längsta strået. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Frölunda - Rögle

Matchtips: 1.
En enkeltippad batalj. Frölunda föll visserligen borta mot Färjestad nu senast, men tog trots allt poäng och har vunnit fyra av de fem senaste SHL-matcherna. Rögle är mycket formsvaga (tre nederlag i rad) och göteborgarna är bättre sett till samtliga lagdelar. Frölunda kan dessutom ståta med idel trepoängare i hemmaplanssammanhang. Den trenden lär utökas i kväll.

7 kommentarer:

Anonym sa...

1
2
1
2
1
1

Anonym sa...

4-1 vinner Skellefteå med.

Cooper sa...

Svår match för Luleå. Men tror på vinst.

Anonym sa...

1
1
1
1
1
1

Anonym sa...

Två tidigt spel ska läggas till fina bjudodds. varför vi spela så ? varför är jorden rund ? Logik, Logik heter det.
Brynäs-Leksand ML 2
5.00 x 200 ger en tusenlapp, enkelt!
Brynäs-Leksand X2
3.40 x 1000 ger 3400 spänn, enkelt!

Blue sa...

4-0 HV71

Anonym sa...

1
1
2
2
2

Skicka en kommentar