onsdag 26 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Hockeyettan Södra


HC Dalen - Hanhals

Matchtips: 1.
HC Dalen kämpar för att hålla sig på rätt sida av AllEttan-strecket. Möjligheterna att befästa AE-platsen är mycket goda. Jönköpingsgänget är hemmastarka och Hanhals får ses som ett uselt bortalag. Lägg därtill att västkustgänget har sex nederlag i följd. Dalen lär inkassera tre pinnar inför hemmapubliken.

***

Nybro - Tyringe

Matchtips: 1.
Nybro är tämligen stora favoriter i kväll. Sju vinster på de åtta senaste matcherna inger respekt. Tyringe har förlorat sex av de sju senaste matcherna och slår ur underläge. Skåningarna ska dock på intet sätt räknas bort. Det var starkt att ta en poäng hemma mot Troja/Ljungby nu senast. Tyringe är dock ett ytterst halvdant bortalag. Tipset är att Nybro - som i första hand är defensivt starka - vinner igen.

***

Troja/Ljungby - Tranås

Matchtips: 1.
En match där Troja/Ljungby har pressen på sig. Troja tappade visserligen en pinne mot Tyringe nu senast, men är ändå enormt stora favoriter. Troja/Ljungby har vunnit åtta av nio matcher och kan ståta med ett mycket bättre lag än Tranås. Taif har förvisso tre vinster på de fyra senaste matcherna, men är bortasvaga och lär inte få med sig någon poäng från Ljungby Arena.

***

Vimmerby - Kristianstad

Matchtips: 2.
Kristianstad jagar lagets nionde (!) trepoängare inom loppet av tio matcher. Vimmerby borta blir en tuff utmaning. VH har en hög kapacitet och är ett bra hemmalag. Smålänningarna har dock två förluster i följd och KIK:s defensiva övertag är stort. Tipset utgörs av att skåningarna håvar in tre pinnar.

***

Kallinge/Ronneby - Helsingborg

Matchtips: 1.
En oerhört viktig batalj i AllEttan-kampen. Kallinge/Ronneby har haft det tungt på sistone. Tre nederlag på fyra matcher säger det mesta. Helsingborg är en lurig motståndare. HHC har inkasserat två raka vinster och är ett lag som gjort det bättre än väntat så här långt. Krif är dock hemmastarka och Helsingborg är ett mediokert bortalag. Kallinge/Ronneby lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

Varberg - Halmstad

Matchtips: 2.
Bottenmöte i Veddinge Ishall. Varberg har förlorat tio (!) matcher i rad. Halmstad (två vinster i följd) är på stark uppgång och ska betraktas som favoriter. Varberg är ett bedrövligt hemmalag och Hammers kan ståta med ett bättre lag i allmänhet. Tipset är att Halmstad tar tre poäng.

2 kommentarer:

Anonym sa...

KIK vinner detta.

Anonym sa...

1
1
2
2
1
X

Skicka en kommentar