onsdag 12 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Hockeyettan Södra


Hanhals - Vimmerby

Matchtips: 2.
Viktig match i AllEttan-kampen. Hanhals inledde serien på ett utmärkt sätt, men har dippat den senaste tiden. Vimmerby har visserligen två nederlag på de tre senaste matcherna, men vann nu senast hemma mot Halmstad och ska betraktas som favoriter i kväll. VH har ett bättre lag och lär vinna redan under ordinarie speltid.

***

HC Dalen - Nybro

Matchtips: X.
En väldigt svårtippad sammandrabbning. Det är upplagt för en rysare i Skandia Mäklarna Center. HC Dalen har förlorat två av de tre senaste matcherna. Nybro - som har tre vinster på de fyra senaste bataljerna - har ett riktigt bra läge. Dalen är dock hemmastarka och lär få med sig minst en pinne från den här tillställningen.

***

Kristianstad - Varberg

Matchtips: 1.
En minst sagt enkeltippad match. Kristianstad kan stoltsera med sex raka trepoängare. Varberg har fortfarande inte vunnit en enda match. KIK är bättre på alla fronter och lär vinna med minst tre måls marginal.

***

Tranås - Helsingborg

Matchtips: 1.
En lurig match för Tranås. Helsingborg har ett sämre lag, men är på gång till följd av två vinster i följd. Taif föll förvisso nu senast, men en bortaförlust mot Kristianstad är inget att haka upp sig på och smålänningarna har två segrar på tre matcher. Hemmaplansfördelen väger tungt och tipset utgörs av att Tranås vinner under ordinarie speltid.

***

Tyringe - Kallinge/Ronneby

Matchtips: X.
Tyringe jagar ett trendbrott efter tre förluster i följd. Kallinge/Ronneby blir en mycket tuff uppgift. Krif har rest sig på ett imponerande sätt efter den tuffa serieinledningen och håvat in tre raka trepoängare. Blekinge-gänget har ett bättre lag, men Tyringes hemmaplansfördel väger tungt. Känslan är att skåningarna får med sig minst en poäng från den här matchen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar