onsdag 19 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Hockeyettan Södra


Hanhals - Halmstad

Matchtips: 1.
En väldigt oviss match. Hanhals inledde serien bra, men har tappat mycket mark i de senaste omgångarna. Halmstad är också tämligen formsvaga (fyra nederlag i följd). Hanhals är ett bra hemmalag och Hammers är halvdana i bortaplanssammanhang. Tipset är att nykomlingarna - som har ett bättre lag - vinner under ordinarie speltid.

***

Kallinge/Ronneby - Varberg

Matchtips: 1.
En måste-vinna-match för Kallinge/Ronneby i AllEttan-jakten. Krif har åkt på två förluster i följd och är på nedgång. Varberg är dock ett lag som Blekinge-gänget ska betvinga på hemmaplan alla dagar i veckan. Västkustgänget har fortfarande inte vunnit en enda match och Kallinge/Ronneby är bättre på alla fronter. Krif lär inkassera tre poäng.

***

Vimmerby - Helsingborg

Matchtips: 1.
Ytterligare en enkeltippad match. Vimmerby har tre segrar i följd och är ett väldigt bra hemmalag. Helsingborg har visserligen två vinster på de tre senaste matcherna, men föll nu senast borta mot Tranås. VH har ett betydligt bättre lag och allt annat än tre poäng till hemmalaget vore tämligen oväntat.

***

Tranås - Nybro

Matchtips: X.
Sexpoängsmatch i AllEttan-kampen. En mycket oviss sammandrabbning. Tranås gjorde det riktigt bra som bortasegrade Kallinge/Ronneby nu senast och har två vinster i följd. Nybro blir ett kraftprov. Vikings har ångat på rejält på sistone. Fem segrar på sex matcher talar sitt tydliga språk. Tranås är dock grymt hemmastarka och lär få med sig minst en poäng från den här matchen.

***

HC Dalen - Tyringe

Matchtips: 1.
HC Dalen vann visserligen nu senast, men en vinst mot seriejumbon Varberg säger inte så mycket och Jönköpingsgänget har två nederlag på tre matcher. Tyringe har haft det tungt (fyra nederlag på de fem senaste matcherna) på sistone och är bortasvaga. Lägg därtill att HC Dalen är ett bra hemmalag. Tipset är att smålänningarna vinner. Mycket tack vare det defensiva övertaget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar