fredag 28 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Västervik - AIK

Matchtips: 2.
Västervik jagar revansch efter tre torskar i följd. AIK har inte heller rosat marknaden på sistone. Två nederlag på tre matcher talar sitt tydliga språk. VIK har gjort en betydligt bättre säsong än Gnaget hittills och är favoriter. Lägg därtill att Västervik är ett starkt hemmalag, samtidigt som AIK är oerhört bortasvaga. Stockholmarna har dock en högre kapacitet än nykomlingarna och känslan är att Gnaget drar det längsta strået.

***

Björklöven - Oskarshamn

Matchtips: X.
En väldigt oviss match. Björklöven är på nedgång i och med bortaförlusten mot Västerås, men har två vinster på de tre senaste matcherna. Oskarshamn har förvisso haft det tungt sett till helheten de senaste veckorna, men vände trenden nu senast genom att hemmabetvinga AIK efter fem raka förluster. IKO är dock ett svagt bortalag. Björklöven är å andra sidan halvdana i hemmaplanssammanhang och Oskarshamn har ett bättre lag. IKO:s defensiva övertag lär räcka till minst en poäng i kväll.

***

Bik Karlskoga - Mora

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i jakten på att utmana toppskiktet. Bik Karlskoga är grymt formstarka. Fem vinster på sex matcher och obesegrade under ordinarie speltid i dessa matcher inger respekt. Formstarka (tre vinster på fyra bataljer) Mora blir ett rejält kraftprov. MIK är bortasvaga och Bik är ett av seriens vassaste hemmalag. Lägg därtill att värmlänningarna har ett stort defensivt övertag. Tipset utgörs av att Karlskoga-gänget vinner redan under ordinarie speltid.

***

Timrå - Almtuna

Matchtips: 1.
Det råder inga tvivel om att Timrå är favoriter i kväll. Tik har förvisso två nederlag i följd, men har gjort en bättre säsong än Almtuna sett till helheten hittills. Timrå vann dessutom det senaste mötet lagen emellan. Tipset är att de hemmastarka (seriens bästa hemmalag) medelpadingarna vinner även den här gången, trots att Ais är synnerligen formstarka (fyra vinster i följd).

***

Pantern - Modo

Matchtips: 2.
Pantern har i allra högsta grad ett bra läge i kväll. Det var starkt att hemmabetvinga Södertälje och tre segrar på fem matcher, kryddat med poäng i fyra av dessa, är ett rätt så bra facit. IKP har dessutom gjort en bättre säsong än Modo så här långt. Lägg därtill att Övikslaget har fem nederlag på sex matcher. Modo besitter dock en väldigt hög kapacitet och känslan är att gästerna styr upp det här till slut.

5 kommentarer:

Bosse Fors sa...

4-0 till Bofors.

Anonym sa...

1
2
X
2
1

Lövare sa...

Björklöven - Oskarshamn 2-1

Anonym sa...

Almtuna tar revansh mot Timrå efter 0-1 förlusten i förra mötet och blir bara bättre och bättre,2-4 till Almtuna

Anonym sa...

En dubbel blir det idag som bara ska sitta, enligt fuck you principen,vadårå? Brink o Karlsson är eniga. Modo ser jävligt hungrit ut idag, ögonen glöder, sas det. Bara o trycka alltså. Men vem vinner stort på en match? inte vi.
Så jävlas inte nu Pantrar igen! Sen tar vi med AIK som bonus. Svarthökarna är vrålhungriga ! tjoflöjt.
Pantern-MODO ML 2
Västervik-AIK X2
3.69 x 2000 ger 7380kr i lädret. Fö faan svik oss inte nu MODO o AIK, då jävlar...

Skicka en kommentar