onsdag 26 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Modo - Almtuna

Matchtips: 1.
Modo har visserligen fyra nederlag på de fem senaste matcherna, men är på stark uppgång till följd av hemmasegern mot självaste Timrå nu senast. Almtuna blir en rejäl utmaning. Ais har håvat in tolv pinnar på de fem senaste bataljerna och gjort en bättre säsong än Modo hittills. Almtuna är dock ett halvdant bortalag och Modo besitter en högre kapacitet. Tipset är att Övikslaget tar tre poäng igen - trots att hemmaspelet har varit mediokert rent helhetsmässigt den här säsongen.

***

Mora - Vita Hästen

Matchtips: 1.
Mora jagar revansch efter nederlaget mot Björklöven. Möjligheterna är mycket goda. MIK har tagit poäng i fyra av de fem senaste matcherna och vunnit tre av dessa. Masarna har dessutom gjort en bättre säsong än Vita Hästen hittills. Lägg därtill att östgötarna har förlorat tre av de fyra senaste bataljerna. Mora har dessutom ett bättre lag och är hemmastarka. MIK lär vinna redan under ordinarie speltid

***

Västerås - Björklöven

Matchtips: 2.
En väldigt oviss match mellan två formstarka lag. Västerås tog full pott nu senast borta mot Södertälje och är obesegrade under ordinarie speltid i tre matcher i följd. Björklöven kan ståta med fyra vinster på fem matcher och har ryckt upp sig ordentligt efter den bedrövliga serieinledningen. VIK är usla på hemmaplan och känslan är att Umeå-gänget drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets offensiva övertag.

***

Pantern - Södertälje

Matchtips: 2.
Ytterligare en mycket svårtippad match. Pantern har haft det tungt på sistone och förlorat två matcher i följd. Södertälje har förlorat sex av de åtta senaste matcherna och är illa ute i bottenstriden. IKP är dessutom ett rätt så bra hemmalag. SSK har å andra sidan en högre kapacitet och känslan är att gästerna styr upp det här till slut.

4 kommentarer:

Anonym sa...

X
1
2
2

Timberjack sa...

Modo - Almtuna 3-1

Anonym sa...

1

1

X

1

Anonym sa...

Idag blir det sill och nubbe. Vi har en kanonbrakare som bara att tacka och ta emot. Fick ett fint tips av mina syrian friends in södertälje. Tjo flöjt !
Pantern-SSK X2
1.95 x 3000 ger 5857kr ! Fö faan SSK, inget schabbel nu tack!... som med Leksand igår (loosers).

Skicka en kommentar