tisdag 25 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Oskarshamn - AIK

Matchtips: X.
En mycket oviss batalj. Oskarshamn är mycket formsvaga. Fem förluster i följd talar sitt tydliga språk. AIK blir en svår utmaning. Gnaget har vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Stockholmarna har dessutom ett bättre lag. IKO är dock hemmastarka och Gnagets bortaspel har varit tämligen uselt. Tipset utgörs av att smålänningarna får med sig minst en poäng från den här sammandrabbningen.

***

Västervik - Tingsryd

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i toppstriden. Västervik har dippat i form av två nederlag i följd. Det handlar dock om matcher mot riktigt bra lag och VIK har gjort det oerhört bra rent helhetsmässigt så här långt. Tingsryd blir ett kraftprov. Taif har inkasserat nio poäng på de fyra senaste matcherna och är ett ganska bra bortalag. Västervik är å andra sidan ruskigt hemmastarka och har en mycket vassare offensiv. Tipset är att VIK studsar tillbaka genom att vinna redan under ordinarie speltid.

***

Timrå - Bik Karlskoga

Matchtips: 1.
Ytterligare en sexpoängssammandrabbning i toppkampen. Timrå svarade för ett bottennapp nu senast borta mot Modo, men har tagit sex poäng på de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Bik Karlskoga hittills. Bik blir en tuff utmaning. Värmlänningarna har vunnit fyra av de fem senaste matcherna och är obesegrade under ordinarie speltid i samtliga bataljer under den tidsperioden. Timrå har dock fortfarande inte tappat en enda poäng i hemmaplanssammanhang och känslan är att Tik utökar den eminenta hemmasviten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

2

1

1

Anonym sa...

Idag sätts Västervik på plats, 4-0 till tingsryd

Anonym sa...

4-2 till Tingsryds aif owesson 3 hannes 1

Skicka en kommentar