fredag 21 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Bik Karlskoga - Västervik

Matchtips: 1.
En mycket oviss batalj. Bik Karlskoga föll nu senast borta mot Almtuna, men tog trots allt poäng och tio pinnar på de fyra senaste matcherna imponerar. Västervik blir en rejäl utmaning. Det faktum att VIK förlorade borta mot topplaget Timrå nu senast är inget att haka upp sig på och nykomlingarna har överträffat Bik med råge den här säsongen hittills. Västervik är dessutom bortastarka. Bik är dock hemmastarka och besitter en högre kapacitet. Tipset utgörs av att Karlskoga-gänget drar det längsta strået.

***

Tingsryd - Oskarshamn

Matchtips: X.
Smålandsderby i Nelson Garden Arena. En tämligen svårtippad match. Tingsryd har vunnit två av de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Oskarshamn så här långt. IKO är dessutom mycket formsvaga (fyra raka nederlag). Lägg därtill att Oskarshamn är bortasvaga, samtidigt som Taif är ett bra hemmalag. Ett derby är dock ett derby och känsan är att IKO får med sig minst en poäng från den här matchen. Mycket tack vare målvaktsspelet.

***

Vita Hästen - Almtuna

Matchtips: 1.
Vita Hästen har två förluster på de tre senaste matcherna, men är på rätt väg till följd av hemmavinsten mot Almtuna nu senast. Ais blir en tuff nöt att knäcka. Uppsala-gänget har vunnit tre av de fyra senaste matcherna och har framför allt ett försvarsmässigt övertag. Almtuna är emellertid ett bedrövligt bortalag och östgötarnas hemmaplansfördel väger tämligen tungt. Tipset är att Vita Hästen håvar in full pott inför hemmapubliken.

***

Södertälje - Västerås

Matchtips: 1.
Sexpoängsmatch i bottenstriden. Södertälje svarade för en heroisk vändning nu senast i Oskarshamn och har två vinster på de tre senaste matchrna. Västerås har tre nederlag i följd och SSK har ett sexpoängsförsprång. VIK är dessutom ett uselt bortalag. Södertälje lär vinna redan under ordinarie speltid.

4 kommentarer:

Bosse Fors sa...

Tror på 3-0 till Bofors.

Anonym sa...

1

1

X

1

Anonym sa...

X
X
1
2

Anonym sa...

Västervik vinner när Boforsspelarna sitter där de hör hemma, i utvisningsbåset.

Skicka en kommentar