tisdag 18 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Modo - Mora

Matchtips: 1.
Modo jagar revansch efter tre raka nederlag. Mora blir ett kraftprov. MIK har håvat in sju poäng på de tre senaste matcherna och gjort en bättre säsong än Övikslaget. Mora är emellertid ett uselt bortalag och Modo besitter en högre grundkapacitet. Känslan är att vinden vänder för Modo i kväll.

***

Almtuna - Bik Karlskoga

Matchtips: X.
En väldigt oviss match. Almtunas form är god. Sex poäng på tre bataljer säger en hel del. Bik Karlskoga blir en rejäl utmaning. Tre raka trepoängare inger respekt och Bik har ett bättre lag. Ais är dock ett bra hemmalag och Bik Karlskoga har torskat tre av fem bortabataljer. Tipset utgörs av att Uppsala-gänget får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

***

Timrå - Västervik

Matchtips: 1.
Seriefinal i NHK Arena.  Det är upplagt för en rysare. Västervik toppar serien med tre poängs marginal till Timrå och kan stoltsera med nio (!) vinster i följd. Tik - som har vunnit fyra av de fem senaste matcherna - ska dock ses som favoriter. Hemmaplansfördelen väger tungt och Timrå har i grunden ett bättre lag. Tipset är att Tik drar det längsta strået. Mycket tack vare lagets offensiva spetskompetens.

4 kommentarer:

Timberjack sa...

Svårt för Modo. Men tror på seger här.

Anonym sa...

1
X
X

Anonym sa...

Två matcher liras idag. Mora saknar tunga pjäser, dam och kung, därför liras Modo. Västervik saknar också tunga pjäser, torn och löpare, därför liras Timrå, tjoflöjt!
Modo-Mora rak 1a
Timrå-Västervik ML 1
3.12 x 1000 ger 3120 spänn rakt ner i lädret.

Anonym sa...

Hoppas på islossning för Almtunas målskytte.Man har ju defensiven.4-1till Almtuna

Skicka en kommentar