fredag 14 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Västerås - AIK

Matchtips: 2.
En oviss match. Västerås föll visserligen nu senast borta mot Tingsryd, men har trots allt två vinster på tre matcher. AIK blir en tuff uppgift. Gnaget vände den negativa trenden genom att hemmabestinga Mora efter tre raka torskar. VIK är hemmasvaga, AIK har ett bättre lag och tipset utgörs av att gästerna vinner. Delvis tack vare lagets offensiva övertag.

***

Bik Karlskoga - Modo

Matchtips: 2.
Modo jagar revansch efter två raka förluster. Bik Karlskoga på bortaplan blir en tämligen svår uppgift. Värmlänningarna kan ståta med två raka vinster och är hemmastarka. Modo har dock i grunden ett bättre lag. Känslan är att Öviksgänget studsar tillbaka genom att vinna redan under ordinarie speltid.

***

Pantern - Tingsryd

Matchtips: 2.
Pantern gjorde det riktigt bra som bortabetvingade Oskarshamn nu senast, men IKP lär komma ner på jorden redan i kväll. Tingsryd har två vinster på de tre senaste matcherna och smålänningarna har gjort en bättre säsong än IKP - som har tre förluster på de fyra senaste matcherna - hittills. Tingsryd har ett offensivt övertag och  tipset utgörs av att gästerna håvar in full pott.

***

Västervik - Oskarshamn

Matchtips: 1.
Prestigematch i Plivit Trade-hallen. Västervik kan ståta med åtta (!) segrar i följd och är favoriter. Oskarshamn har två raka förluster och svarade för ett bottennapp nu senast hemma mot Pantern. VIK har bara tappat en enda poäng på hemmaplan och har ett tämligen stort offensivt övertag. Västervik lär inkassera tre pinnar inför hemmapubliken.

4 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
2
2

Timberjack sa...

Det här tar vi. Modo-vinst med två mål.

Anonym sa...

2

2

2

1

Anonym sa...

Två klockor har vi idag. Blåklockor ? Nej, real swiss made urban collection klockor.....Bara att trycka så lädret spricker, tjo flöjt !
Västerås-AIK X2
Karlskoga-MODO X2
2.38 x 1000 ger otroligt enkla 2380kr tebax, tack!

Skicka en kommentar