onsdag 12 oktober 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


AIK - Mora

Matchtips: 1.
Namnkunniga AIK har mycket att bevisa efter tre raka nederlag. Mora blir en tuff uppgift. Masarna har håvat in tre vinster på de fyra senaste matcherna. Gnaget har dock ett bättre lag och är hemmastarka. Lägg därtill att MIK är ett tveksamt bortalag. Tipset är att AIK inkasserar tre poäng.

***

Tingsryd - Västerås

Matchtips: 1.
Tingsryd har haft det tungt på sistone. Två nederlag på tre matcher talar sitt tydliga språk. Mycket talar dock för en seger i kväll. Taif har gjort en mycket bättre säsong än Västerås hittills. VIK ska dock inte räknas bort. Västmanlänningarna är på gång till följd av två raka segrar. Tipset utgörs dock av att Taif blir för svåra i kväll. Delvis med tanke på smålänningarnas defensiva övertag.

***

Oskarshamn - Pantern

Matchtips: 1.
Det här är en match som Oskarshamn ska vinna under normala omständigheter. IKO har tagit poäng i tre matcher i följd och vunnit två av dessa. Pantern har hamnat i en svacka (tre raka förluster) och Oskarshamn kan ståta med ett bättre lag i allmänhet. IKO lär inte tappa en enda pinne mot Malmö-gänget inför hemmapubliken.

***

Björklöven - Timrå

Matchtips: 1.
Prestigematch i T3 Center. Björklöven har visat gott gry på sistone. Två segrar på tre matcher är ett bra facit. Timrå blir ett enormt kraftprov. Tre raka trepoängare inger respekt och Tik har gjort en mycket bättre säsong än Umeå-gänget i allmänhet. Björklöven har å andra sidan en rätt så hög grundkapacitet och känslan är att västerbottningarna styr upp det här till slut. Delvis tack vare den höga högstanivån när det gäller målvaktsspelet.

***

Södertälje - Almtuna

Matchtips: 1.
Södertälje jagar ett trendbrott efter fyra raka förluster. Almtuna har ett bra läge. Segern mot AIK ger råg i ryggen. Ais har emellertid ett dåligt bortalag och känslan är att SSK studsar tillbaka i kväll. Delvis tack vare lagets offensiva övertag.

4 kommentarer:

Skicka en kommentar