torsdag 29 september 2016

Dragskott.nu tippar kvällens SHL-matcher


Skellefteå - Växjö

Matchtips: 1.
Två av SHL:s bästa lag möts. Skellefteå är favoriter. Det faktum att SKE vann båda matcherna mot Luleå imponerar. Växjö blir ett kraftprov. Lakers har tagit tre vinster i följd. Skellefteås hemmaplansfördel betyder dock mycket och SKE har ett bättre lag. Tipset utgörs av att västerbottningarna drar det längsta strået.

***

Örebro - Brynäs

Matchtips: X.
En väldigt svårtippad match. Örebro har två förluster i följd under ordinarie speltid. Brynäs har varit ojämna hittills. ÖHK har ett bättre lag och hemmaplansfördelen betyder mycket. Känslan är trots allt att Gävle-gänget får med sig minst en pinne från den här tillställningen. Delvis till följd av Örebros defensiva brister.

***

Luleå - Leksand

Matchtips: 1.
En sammandrabbning med "måste-karaktär" för Luleås del. Det här är en match som LHF ska vinna under normala omständigheter. Luleå har förvisso förlorat två av tre matcher, men spelschemat har varit sanslöst tufft och det har sett bra ut rent spelmässigt. Leksand har fortfarande inte tagit en enda poäng och lär inte bryta trenden i kväll.

***

Rögle - Linköping

Matchtips: 2.
Linköping jagar lagets första seger. Rögle är en lurig motståndare. RBK gjorde det riktigt bra som bortabesegrade Örebro nu senast och har ett bättre lag än i fjol. LHC:s grundkapacitet är emellertid högre än Rögles och tipset är att östgötarna vänder trenden. Mycket tack vare lagets starka forwardsbesättning.

***

Färjestad - Malmö

Matchtips: 1.
Två heta lag drabbar samman. Färjestad har inkasserat två segrar i följd och är favoriter. Malmö kan ståta med tre raka vinster redan under ordinarie speltid och får betraktas som ett stort kraftprov för värmlänningarna. Hemmaplansfördelen betyder mycket och tipset är att FBK styr upp det här till slut. Delvis till följd av lagets starka defensiv.

***

HV71 - Frölunda

Matchtips: 2.
HV71 har gjort det relativt bra inledningsvis och tagit poäng i båda matcherna. Frölunda blir en ordentlig utmaning. Göteborgarna har visserligen torskat två av tre bataljer, men är på rätt väg till följd av hemmavinsten mot Brynäs. Frölunda har i grunden ett bättre lag och tipset utgörs av att gästerna går segrande ur den här bataljen.

9 kommentarer:

Anonym sa...

1
1
1
1
2
X

Anonym sa...

Malmö kommer vinna igen! =)

Sjömannen sa...

Skellefteå - Växjö 2-4

Anonym sa...

Har Brynäs varit ojämna med 8 vinster på dom 10 senaste matcherna?
Och att Örebro ska ha ett bättre lag 😂 Brynäs har på pappret ett mycket starkare lag en Örebro, mitt tips är att Brynäs vinner med 4-2

Anonym sa...

Malmö kommer att vinna och tyvärr så tror jag att Rögle oxå kommer att göra det.

Anonym sa...

Blir inte många rätt här...
Växjö vinner. HV vinner. Rögle vinner. Brynäs vinner

Anonym sa...

Skellefteå ställer upp med svag trupp ikväll och har ofta det svårt mot Växjö. Kommer det vara en tajt match men ser Växjö som favoriter här.
P.S Skellefteå fan här och går emot mitt lag ikväll

Thomas Boqvist sa...

Är det nåt lag i serien som tipparen anser har ett sämre lag än Brynäs. Jag börjar tvivla.

Anonym sa...

dagens enkla drag ikväll.
Rögle-LHC brak klar 2a
2.25 x 500 ger faktist 1125 kr tebax, lätt !

P.S Brynäs har ett skitlag i år.

Skicka en kommentar