onsdag 21 september 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i Hockeyettan Södra


Kallinge/Ronneby - Troja/Ljungby

Matchtips: X.
En mycket oviss match. Två lag med goda möjligheter att ta sig till AllEttan drabbar samman. Kallinge/Ronneby föll i premiären borta mot Vimmerby, medan Troja/Ljungby körde över Helsingborg hemma. Troja har ett bättre lag, men Krif:s hemmaplansfördel väger tungt. Känslan är att Blekinge-gänget får med sig minst en pinne från den här tillställningen.

***

Kristianstad - HC Dalen

Matchtips: 1.
Det är fel att påstå att det här är en given seger för Kristianstad, men det är inget snack om att KIK ska betraktas som stora favoriter. Skåningarna inkasserade en enkel bortavinst mot Nybro i premiären och har ett bättre lag än HC Dalen. Jönköpingsgänget gjorde det dock bra i premiären och har mycket potential. Tipset är emellertid att Kristianstad blir för svåra den här gången. Mycket till följd av KIK:s starka forwardsbesättning.

***

Tranås - Halmstad

Matchtips: 1.
Tranås jagar revansch efter bortaförlusten mot HC Dalen i premiären. Halmstad föll också (Tyringe hemma) och mycket talar för ytterligare en förlust. Tranås har i grunden ett bättre lag och lär inte tappa en enda poäng i kväll inför hemmapubliken.

***

Tyringe - Hanhals

Matchtips: 1.
En lurig match att tippa. Tyringe gjorde det riktigt bra som bortabesegrade Halmstad i premiären och har ett högintressant lag. Nykomlingarna Hanhals har dock en relativt hög kapacitet. Inte minst med tanke på lagets spetskompetens. Tyringes hemmaplansfördel betyder emellertid mycket och skåningarna har ett bättre lag. Tipset är att Tyringe vinner redan under ordinarie speltid.

***

Varberg - Vimmerby

Matchtips: 2.
Kvällens mest enkeltippade match. Varberg föll i premiären borta mot nykomlingarna Hanhals och har en mycket tunn trupp. Vimmerby gjorde det bra som hemmabetvingade Kallinge/Ronneby i premiären och har ett betydligt bättre lag än Kungsbacka-gänget på alla fronter. Allt annat än tre VH-poäng vore tämligen förvånande.

2 kommentarer:

Skicka en kommentar