onsdag 14 september 2016

Dragskott.nu tippar kvällens matcher i HockeyAllsvenskan


Tingsryd - Södertälje

Matchtips: 1.
Det råder inga tvivel om att Tingsryd är favoriter i kväll. Taif har ett bättre lag på alla fronter och hemmaplansfördelen betyder mycket. Lagmaskinen Södertälje ska visserligen på intet sätt räknas bort, men känslan är att smålänningarna blir för svåra i kväll. Delvis tack vare lagets övertag på forwardsfronten.

***

Oskarshamn - Björklöven

Matchtips: 1.
Ytterligare en match där hemmalaget är stora favoriter. Oskarshamn har ett högintressant lagbygge och betraktas som ett topp fem-lag av många. Björklöven har en tunn trupp och inte minst stora brister på forwardsfronten. IKO - tillika laget med tre starka lagldelar - lär inte tappa en enda poäng i kväll.

***

Västerås - Modo

Matchtips: 2.
Det är upp till bevis för Modo. Öviksgänget har ett betydligt bättre lag än Västerås på alla fronter och pressen på sig. VIK - som har minskat spelarbudgeten rejält - har ett relativt tveksamt lagbygge och ingen lagdel som sticker ut. Tipset är att Modo styr upp det här redan under ordinarie speltid. Mycket tack vare lagets starka backbesättning.

***

Mora - Bik Karlskoga

Matchtips: X.
En väldigt svårtippad sammandrabbning. Mora känns underskattade och har mycket potential. Bik Karlskoga har visserligen tappat mycket slagkraft, men har gjort en del smarta värvningar och lär bli att räkna med även den här säsongen. Bik Karlskoga har en bredare trupp, men MIK kan ståta med mer spetskompetens. Tipset är att Mora får med sig minst en poäng från den här bataljen.

***

Pantern - Vita Hästen

Matchtips: 1.
Två lag som många välinitierade tvivlar på drabbar samman. En mycket oviss match. Det faktum att Pantern har fått in Mattias Persson och Lars Bryggman betyder mycket med tanke på att forwardsbesättningen inte direkt är jättebred. "Tränarturbulensen" i Vita Hästen är ett orosmoln för gästerna och Panterns hemmaplansfördel väger tungt. Tipset utgörs av att IKP drar det längsta strået.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Skoj att du kör vidare med matchtipsen. Mycket uppskattat!

Anonym sa...

1
2
X
X
1

Anonym sa...

Oskarshamn - Björklöven

Kul att man kan säga att ett lag är stora favoriter och i en annan match använder man sig av; en mycket oviss match.

Om nu Oskarshamn skulle vinna i kväll så är det i sudden eller med udda målet, så det finns inga stora favoriter i denna match förutom en liten fördel med att Oskarshamn har hemma match!

Mitt tips 3-3

Kristoffer Grundström sa...

Brister på forwardsidan? Du menar väl ändå backsidan?

Gustav Vasa Hockey sa...

Mora vinst med uddamålet.

Skicka en kommentar