måndag 5 september 2016

Dragskott.nu rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 3

Tingsryd (11/15)

Målvakter: +++

Tim Sandberg och Niklas Rubin.
En lagdel som är kraftigt försvagad i jämförelse med förra säsongen, men ändå håller god allsvensk klass. SHL-meriterade Tim Sandberg känns lite "bortglömd" och är en kvalitetsmålvakt. Talangfulle Niklas Rubin är en vettig tilltänkt backup.

***

Backar: ++++

Niklas Enberg, Kevin Ekman Larsson, Måns Hermansson, Robin Olsson, Adam Åkesson, Oskar Carlsson, Carl Dahlin och David Norbe.
Backbesättningen ser stabil ut. Här finns det många defensivt skickliga backar med mycket karaktär. Bredden är bra. Det faktum att Tingsryd saknar genuin offensiv spetskompetens i den här lagdelen är dock ett minus.

***

Forwards: ++++

Emil Forslund, Niklas Johansson, Hannes Johansson, Oscar Holst, Jonathan Johnson, Patrik Nilsson, Filip Owesson, Adam Persson, Zach Phillips, Christopher Bengtsson, Adam Schmidt, Jacob Dahlström och Johan Eriksson.
En av tre lagdelar som åkt på tunga spelaravbräck, men fortfarande håller riktigt bra klass. Pjäser i stil med exempelvis Adam Schmidt och Niklas Johansson är toppspelare på den här nivån. Tingsryd har en bra mix av spelartyper på forwardsfronten och det här lagdelen har en relativt hög lägstanivå.

Läs även:

Plats 4
Plats 5
Plats 6
Plats 7
Plats 8
Plats 9
Plats 10
Plats 11
Plats 12
Plats 13
Plats 14

1 kommentar:

Anonym sa...

Glöm inte att Holst är tillbaka, bra för hela laget, kämpen i honom är enorm

Skicka en kommentar