lördag 3 september 2016

Dragskott.nu rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 5

5. Timrå (10/15)

Målvakter: +++

Johan Mattsson, Adam Ohre och Victor Brattström.
Johan Mattsson - som fick det riktigt stora genombrottet i fjol - får dra ett tungt lass på målvaktsfronten. Timrå har rätt så bra spetskompetens i den här lagdelen, men bredden är ett frågetecken på förhand. En lagdel som förtjänar en stark trea.

Backar: +++

Jesper Dahlroth, William Garpenlöv, Mattias Nilsson, Didrik Strömberg, Jens Westin, David Westlund, Victor Björkung och Marcus Hadegård.
Backbesättningen håller god allsvensk klass. Den här lagdelen tillhör tveklöst HockeyAllsvenskans övre halva. Det är inte minst allroundpjäsen Jesper Dahlroth som blir värdefull. Backbesättningen är bred, men saknar genuin spetskompetens. Därför är det inte befogat med en fyra.

Forwards: ++++

Jonathan Dahlén, Sebastian Lauritzen, Jeremy Boyce, Johan Johnsson, Andeas Molinder, Jens Lööke, Ludvig Nilsson, Johan Persson, Elias Pettersson, Andreas Stene, Anton Wedin, John Westin och Emil Berglund.
Forwardssidan är Timrås starkaste lagdel. Stortalangen Jonathan Dahlén kommer bli en attraktion och det finns en hel del spetskompetens i övrigt. Timrå har dessutom flera karaktärsspelare med defensiva kvaliteter och bredden är riktigt bra.

Läs även:

Plats 6
Plats 7
Plats 8
Plats 9
Plats 10
Plats 11
Plats 12
Plats 13
Plats 14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar