torsdag 1 september 2016

Dragskott.nu rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 7

7. Almtuna (9/15)

Målvakter: +++

Jonas Johansson och George Sörensen.
Målvaktsbesättningen är i allra högsta grad stabil, trots att den här lagdelen inte direkt har ett överflöd av rutin. Brynäs-lånet Jonas Johansson håller redan god allsvensk klass och besitter mycket potential. Nyförvärvet George Sörensen är en relativt intressant utmanare i jakten på förstaspaden.

***

Backar: +++

Marcus Oskarsson, Linus Rotbakken, Eric Norin, Fredrik Lovén, Albin Carlson, Adam Deutsch, Per Svensson och Gustav Lindström.
Ytterligare en lagdel som utan tvivel förtjänar en trea. Här finns det mycket bredd och fina kvaliteter i såväl offensiven som defensiven. Nyförvärvet Marcus Oskarsson är extremt spännande.

***

Forwards: +++

Sebastian Hartmann, Victor Ekarv, Emil Larsson, Daniel Ljunggren, Felix Lööv, Oscar Milton, William Quist, Emil Ripstrand, Victor Rollin Carlsson, Albin Lundin, Linus Sandin, Erik Santesson, Sebastian Selin, Mathias Trettenes och Ludwig Blomstrand.
Forwardsbesättningen håller också god allsvensk nivå och är bättre än förra säsongen. Nyförvärv i stil med Victor Ekarv och William Quist är högintressanta. Ytterligare en lagdel där bredden är väldigt bra och Almtuna har en gedigen mix av spelartyper. Det kryllar emellertid inte direkt av genuin spetskompetens och det vore fel att ge den här lagdelen ett högre betyg av en trea som läget är nu.

Läs även:

Plats 8
Plats 9
Plats 10
Plats 11
Plats 12
Plats 13
Plats 14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar