lördag 27 augusti 2016

Dragskott.nu rankar lagen i HockeyAllsvenskan - plats 12

12. Björklöven (7/15)

Målvakter: +++

Niklas Lundström och Adam Werner.
Målvaktsbesättningen håller rätt så bra allsvensk klass. Niklas Lundström är en kvalitetsmålvakt med en stor uppsida och talangfulle Adam Werner får betraktas som högintressant.

***

Backar: ++

Stefan Andersson, Christian Bull, Jacob Andersson, Jonas Emmerdahl, Niklas Pavel, Emil Wikström och Lukas Ekeståhl Jonsson.
En lagdel med bra spetskompetens i form av powerplayspecialisten Stefan Andersson. Lägg därtill att pjäser i stil med Jonas Emmerdahl och Jacob Andersson är av god kvalitet. Bredden är dock ytterst tveksam i den här lagdelen. Både när det gäller offensiv och defensiv kompetens.

***

Forwards: ++

Mattias Granlund, Tobias Hage, Fredrik Hetta, Joakim Högberg, Nicklas Johansson, Marcus Jonsson, Kim Karlsson, David Lindquist, Cody Murphy, Isak Stenlund Ädelgran, Axel Ottosson, Lucas Sandström, Jesper Thörnberg och Stefan Öhman.
Ytterligare en lagdel som är ett stort frågetecken. Kuggar som exempelvis Lucas Sandström, Jesper Thörnberg och Stefan Öhman får dra ett oerhört tungt lass. Det finns bra "gnuggare" i form av till exempel Mattias Granlund och Marcus Jonsson, men alldeles för många osäkra kort på förhand. Björklöven har en tämligen trubbig forwardsbesättning sett till den offensiva kompetensen. Här krävs det att ett antal spelare utvecklas snabbt och överraskar för att det ska bli något riktigt, riktigt bra.

Läs även:

Plats 13
Plats 14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar